Žika Todorović u Bjelinom filmu igra svog oca! - BIGportal.ba
Ex Yu

Žika Todorović u Bjelinom filmu igra svog oca!

U filmu o Tomi Zdravkoviću, koji producira Dragan Bjelogrlić, naći će se i LIK BORE TODOROVIĆA, a slavnog glumca tumačiće njegov sin Srđan.

Biografska drama o Tomi Zdravkoviću okupila je “krem de la krem” domaćeg glumišta.

Nakon što je otkriveno da će pevačevog menadžera igrati glumac Andrija Kuzmanović, koji je to i potvrdio, pojavila se vest da će naslovna uloga pripasti Milanu Mariću, koji o tome još uvek ne sme da priča.

Film o Tomi produciraju Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović, a on neće obrađivati samo život legendarnog pevača, nego i ljude iz njegovog bliskog okruženja, pa će se u njemu naći likovi Silvane Armenulić, Mike Antića, Kemala Montena, Zorana Radmilovića, ali i Bore Todorovića.

Slavni glumac bio je poznat kao veliki boem i često je odlazio u kafanu da sluša Zdravkovića.

A Borin lik tumačiće njegov sin, Srđan Žika Todorović, piše portal “Nova.rs”.

“Bjela je kontaktirao Žiku i odmah su sve dogovorili, jer njih dvojica godinama sarađuju i odlično funkcionišu. Srđan će igrati svog oca, kojeg niko ne bi bolje izneo od njegaOn će imati samo jednu scenu u filmu, i to u kafani. Neće imati mnogo obaveza oko projekta, jer ga očekuje samo jedan snimajući dan, što mu sada potpuno odgovara. U svakom slučaju biće zanimljivo videti kako će se Žika izgledati kao Bora”, ispričao je za “Nova.rs” dobro obavešten izvor.

Pripreme za film o Tomi Zdravkoviću počele su početkom godine, ali su zbog pandemije korona virusa obustavljene. Snimanje kreće sredinom jula, a film bi trebalo da izađe 2021, kad se navršava tri decenije otkako nas je čuveni pevač napustio. 

Mondo.rs

Danas objavljeno

RADOVAN VUJOVIĆ PODRŽAO BIVŠU DEVOJKU MILENU: Ona je neustrašiva, znam na šta je sve sposobna – ovo je šokantno i potresno i bolno!

D

ODUVIJEK SI BILA BORAC: Miloš Biković podržao koleginicu Milenu Radulović

D

OGLASILA SE I BRANKA KATIĆ: Nije čas prošao da mi Mika nije govorio da sam glupa i slao me na umivanje

D

Ostavite komentar