Žika Jakšić sa prvom ženom Snežanom ima sina - BIGportal.ba
Ex Yu

Žika Jakšić sa prvom ženom Snežanom ima sina

POPULARNI producent Saša Žika Jakšić o svom privatnom životu gotovo nikada ne govori, tako da se određene činjenice nisu poznate javnosti. Pre lepe Dajane Paunović, kompozitor je voleo još jednu damu koju je i oženio. Za razliku od Dajane, ona nije poznata ličnost, ne voli da se eksponira i potpuno je suprotni tip od Žike.

Prva žena Jakšića zove se Snežana, a u braku sa producentom dobila je sina Andriju. Za razliku od Dajane, Žikine bivše, ona je crnka.

Iako su se razveli pre mnogo godina, Snežana i Žika imaju korektan odnos, u kontaktu su, a producent neretko ističe koliko joj je zahvalan što brine o njihovom zajedničkom sinu.

Andriju svet šoubiza ne zanima. On živi i radi u Nemačkoj, kao enolog, pritom je najmlađi u toj državi sa tim životnim pozivom.

– U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji – ispričao je svojevremeno Žika.

Danas objavljeno

Ni Jelena, ni bilo koja druga: Duško Tošić oduvao svjećice okružen gomilom muškaraca

Zeljka

Muž Anice Dobre uvijek izbjegava kamere

Zeljka

Čola kupio LUKSUZNI PENTHAUS: Ima neprevaziđen pogled, 2 SPA centra i bazen

Zeljka

Ostavite komentar