12. Oktobra 2019.

Žika i Dajana nekad bili u braku: Ljubav prerasla u prijateljstvo

Big Portal

VODITELjKA Dajana Paunović, u čijem društvu gledaoci Pinkovog jutarnjeg programa “Svitanje” započinju dan, izjavila je da bi volela da kraj sebe ima muškarca kojem će moći da pruži svu ljubav ovog sveta. Bivša supruga šarmantnog šoumena, muzičara i čelnika “Grand produkcije” Saše Žike Jakšića otvorila je dušu za “Kurir” i govorila o njihovom zajedničkom životu. Jedno drugom zavetovali su se na večnu ljubav u oktobru 2010. godine.

– Proveli smo skoro 10 godina zajedno. Kao i svi drugi, i mi smo se uzeli u nameri da to traje do kraja života. Razišli smo se zbog nepremostivih razlika u karakteru i pogledu na život, ali smo ostali u prijateljskim odnosima – naglasila je Dajana dodavši da smatra kako je brak kao institucija danas devalviran. – To ne znači da se ne bih ponovo udala i svoje srce poklonila nekome sa željom da to bude zauvek.

Sa Žikom Jakšićem, producentom “Grand produkcije”, popričali smo s ciljem da saznamo kako on gleda na ljubavne odnose i da li je na svom životnom putu negde pogrešio.

– Sigurno sam se ogrešio o neke ljude, ali ne svesno. Trudio bih se da izbegnem te momente. Sve ostalo je meni namenjeno i ništa ne bih menjao – kazao je Jakšić za “Novosti.

Upitan da li ga određena numera asocira na bivše ljubavi, domaćin emisije “Nikad nije kasno” odgovara:

– U svakoj fazi života određena numera me je pogađala. Kada pričamo o muško-ženskim odnosima, imao sam nekoliko velikih ljubavi i za svaku od njih vezuje me neka pesma.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare