Zidan odbio da govori o "sramnom" ponašanju Bejla - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Zidan odbio da govori o “sramnom” ponašanju Bejla

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan je stao u odbranu svog fudbalera Gareta Bejla.

Bejl je dospeo na metu kritičara kada je, tokom mečeva sa reprezentacijom Velsa, podigao zastavu sa natpisom: “Vels, Golf, Madrid – tim redom”.

Španska Marka je taj potez Bejla okarakterisala kao “sraman i nezahvalan”, dok ni drugi tamošnji mediji nisu bili blaži.

Trener ekipe pružio je podršku Velšaninu i pozvao navijače da urade isto.

“Ako pogledate sve što je on uradio za ovaj klub i za one koji ga istinski podržavaju, one koji dolaze na stadion, onda ne bi trebalo da gledate na stvari koje se dešavaju na drugim mestima”, izjavio je Zidan i dodao:

“Morate da podržite tim, igrače i da budete uz nas. Ja ću uvek podržavati igrače. Neke stvari se dešavaju izvan Real Madrida, ali mi smo svi tu, zajedno”.

Zidan je upitan da li Bejl uopšte poštuje Real.

“Neću da vam kažem šta mislim o tome jer to nema nikakve veze sa mnom. Garet Bejl je moj igrač, a ja sam trener Real Madrida. Igrači imaju pravo na mišljenje i oni će ga uvek imati. Mislim da ljudi često preteraju sa ovim stvarima, svako ima pravo na mišljenje, a mi moramo da se fokusiramo na fudbal”, istakao je Francuz.

Zidan je dodao i da ga zanima samo sportski deo ponašanja Bejla i da veruje da će Velšanin biti spreman za naredne pohode.

Danas objavljeno

Piksi o Superligi: Gospodo, fudbal je širi pojam od 12

Vanja A

FIFpro “podigao glas” protiv UEFA

Vanja A

Koliko će De Brujne pauzirati? Protiv Aston Vile sigurno

Vanja A

Ostavite komentar