Zgodni sin Borisa Bekera: Jedan je od najpoželjnijih muškaraca u Britaniji, žene lude za njim - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Zgodni sin Borisa Bekera: Jedan je od najpoželjnijih muškaraca u Britaniji, žene lude za njim

Sin proslavljenog nemačkog tenisera Borisa Bekera i manekenke Barbare, Elijas nedavno je proglašen od strane magazina “Tatler”, jednim od najpoželjnijim muškarcem u Velikoj Britaniji.

Istakao je da roditelji nikada nisu morali da mu kažu da je lep, jer je bilo “dovoljno da samo pogleda u ogledalo” i to i sam vidi:

“Moj izgled nije nešto što sam smatrao jedino važnim. Ipak, u poslednjih pet godina nisu mi bili potrebni ničiji komplimenti da bih znao kako izgledam”, dodao je.

U više navrata isticao je da telo održava napornim vežbanjem, ali i neguje svoju duhovnu stranu, pa od detinjstva uživa u meditaciji i jogi.

Ovaj 22-godišnji plaoooki lepotan je takođe fotograf, DJ i glumac: “Zaista nemam nikakva ograničenja u tome šta mogu da radim, nisu mi bitne titule i etikete. Volim da se izrazim na bilo koji način na koji mogu”, rekao je jednom prilikom.

Podsetimo Boris Beker i Barbara Feltus su se venčali su se 17. decembra 1993. godine, a u januaru su postali roditeliji sina Noe Gabrijel, drugo dete, Elijas Beker je rođen 4. septembra 1999. godine.

Danas objavljeno

Milionska suma za stranicu stripa o Spajdermenu

Vanja A

Titanik dobija nasljednika i zaploviće ove godine

V.R.

Dejvid ne prestaje da ljubi ćerku u usta na fotografijama koje objavljuje

V.R.

Ostavite komentar