Zgodna žena zauvijek: Melani Grifit ima 62 godine, a ovom fotografijom ruši Instagram! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Zgodna žena zauvijek: Melani Grifit ima 62 godine, a ovom fotografijom ruši Instagram!

Melani Grifit je i dalje zgodna i lijepa iako ima 62 godine i lagano krcka sedmu deceniju, ipak, ona se ne predaje godinama ni stereotipima…

Slavna holivudska glumica Melani Grifit na društvenim mrežama nema baš običaj da objavljuje izazovne fotografije, tako da su njeni pratioci na Instagramu ostali zatečeni i vrlo prijatno iznenađeni kada je objavila fotografiju u donjem rublju.

Melani je napravila selfi pozirajući ispred ogledala u crnom donjem rublju i štiklama. Grudnjak i gaćice kreacija su dvoje poznatih dizajnera koji blisko surađuju s klanom Kardašijan – Džener, a oni su njenu fotografiju prvi i postavili na Instagram.

– Dakle ove dve fantastične, kreativne i neverovatno šik stilistkinje Džejmi Mizrahi i Simon Haruč su pokrenule ovu neverovatnu novu liniju donjeg rublja! Obožavam sve što su napravile, o da i želim od svakog modela po jedan primerak za sebe! – poručila je Melani repostujući fotografiju koju su dve kreatorke podelile na netu.

Plavokosa glumica u izgleda mnogo bolje od nekih svojih duplo mlađih koleginica, što može da zahvali redovnom vežbanju i uravnoteženoj ishrani. Njeni fanovi oduševljeni su objavom te su joj udelili brojne komplimente i lajkove.

Danas objavljeno

Kreativni direktor „Balensijage“ se izvinjava zbog neprikladne kampanje sa decom

Vanja A

Najbolji bivši na svijetu

Vanja A

Samo jedan posto ljudi za deset sekundi može vidjeti riječ na fotografiji, jeste li među njima

V.R.

Ostavite komentar