ZGODAN JE I TALENTOVAN: Gabrijela Spanik oduševljena Bikovićem - BIGportal.ba
Ex Yu

ZGODAN JE I TALENTOVAN: Gabrijela Spanik oduševljena Bikovićem

GLUMICA hrvatskog porekla Gabrijela Spanić, zvezda sapunice “Zlobnica” koja je bila izuzetno popularna početkom dvehiljaditih godina, oduševljena je glumcem Milošem Bikovićem.

Gabrijela kaže da rado gleda Bikovićeve filmove i da priželjkuje da ga upozna.

– Odgledala sam nekoliko filmova u kojima Biković glumi i mogu vam reći da mi se baš dopada kako on to radi! Miloš je veoma zgodan i talentovan. Nadam se da ćemo jednog dana igrati zajedno u nekom filmu, to bih baš volela – rekla je glumica za “Informer”.

Nedavno je u srpskim medijima odjeknula informacija da će Gabrijela glumiti u jednoj srpskoj telenoveli, ali ona kaže da od toga nema ništa.

– Tačno je da sam dobila poziv da se pojavim u nekoliko epizoda jedne srpske serije, ali nisam prihvatila jer sam shvatila da je taj projekat nesiguran. Međutim, biće mi velika čast da zaigram u nekoj vašoj seriji ako mi uloga bude zanimljiva – rekla je ona za pomenuti medij.

Zahvaljujući ogromnom uspehu meksičke telenovele “Zlobnica”, Gabrijela je 2004. posetila Srbiju i kaže da nosi samo najlepše uspomene.

– Tretirali ste me kao kraljicu! U Srbiji sam se osećala zaštićeno i voljeno kao kod svoje kuće, nikad neću zaboraviti tu posetu. Zasad ne planiram da posetim Beograd, ali ništa nije nemoguće, sve se lako može promeniti – istakla je Gabrijela, koja uporedo ima i pevačku karijeru, pa je 2004. godine u “Grand šouu” otpevala nekoliko svojih hitova.

Danas objavljeno

Za 23 dana dobila 10 kg: Sofija Rajović o zdravstvenoj tegobi s kojom se borila

Vanja A

Jelena Rozga je kao mala s bakom čuvala ovce, a sestru Juliju već dugo krije od javnosti

Vanja A

Marko Bulat otkrio da je njegova supruga Marija u teškom zdravstvenom stanju

Vanja A

Ostavite komentar