Zet Nede Ukraden istetovirao njeno ime na ruci: Malo koja tašta može ovime da se pohvali! - BIGportal.ba
Ex Yu

Zet Nede Ukraden istetovirao njeno ime na ruci: Malo koja tašta može ovime da se pohvali!

Interesantno je da je Nedina ćerka Jelena zadržala prezime oca, Nedinog bivšeg muža Milana Bilbije koji je preminuo pretprošle godine

Pored ćerke Jelene koja je Nedin veliki ponos i sreća, te unučića Aleksandre, Nede i Dušana, pevačicinu porodicu svakako čini i zet Predrag Mlinović. On toliko voli i poštuje poznatu taštu da je na ruci istetovira njeno ime i prezime.

Interesantno je da je Nedina ćerka Jelena zadržala prezime oca, Nedinog bivšeg muža Milana Bilbije koji je preminuo pretprošle godine, pa na njega dodala muževljevo.

Jelena je, inače, i danas velika lepotica, a mnogi kažu da je to povukla na majku.

“Moja želja, kao svake normalne žene, pogotov razvedene, je da vidi srećno dete, kako ima svoju porodicu”, rekla je jednom prilikom Neda govoreći o svojoj naslednici.

Nedina ćerka je direktor marketinga i vlasnica salona za ulepšavanje u Beogradu, a njen suprug je vlasnik dečije igraonice. Porodica živi zajedno sa pevačicom u stanu.

Instagram

“Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to retko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nežna baka unucima”, rekla je Jelena prošle godine.
Printscreen Pink
Izvor: Alo

Danas objavljeno

Biković od sada ima dve domovine: “Konačno mogu da se oženim Ruskinjom iz ljubavi”

Zeljka

“Tu sam za nju i finansijski”, Marija: “Već dvije-tri godine ne radim u pozorištu”

Zeljka

Sloboda progovorila o privatnim detaljima o kojima je godinama ćutala

Zeljka

Ostavite komentar