Ženstvena, nježna, odlično stoji svima! (FOTO) - BIGportal.ba
Magazin Moda

Ženstvena, nježna, odlično stoji svima! (FOTO)

Na nedavno održanoj premijeri filma ‘The Suicide Squad’ 31-godišnja filmska zvezda Margot Robie pojavila se sa novom frizurom, a kako kažu stručnjaci uravo će ona biti vodeći trend na jesen. Brond nijansa će dominirati u sezoni koja je pred nama, a dobra vest je da stoji odlično gotovo svim damama….

Na nedavno održanoj premijeri filma ‘The Suicide Squad’ 31-godišnja filmska zvezda Margot Robie pojavila se sa novom frizurom, a kako kažu stručnjaci uravo će ona biti vodeći trend na jesen.

Brond nijansa će dominirati u sezoni koja je pred nama, a dobra vest je da stoji odlično gotovo svim damama. S tamnijim smeđim korenom i svetijim pramenovima, ova tehnika farbanja ne samo da je moderna, nego i vrlo praktična za održavanje.

Idealna je za one dame koje nemaju puno vremena ili ne vole često da odlaze kod frizera. Na jesen ležerniji izgled će generalno bitu u trendu i kad je reč o fizuri, ali i garderobi. Slobodno možete da zaboravite na savršeno isfeniranu kosu gde je svaka dlaka na svm mestu. Ležerniji, boho stil će dominirati.

Kako obojiti kosu brond tehnikom?

Svatk to, poput Margot, već ima tamno plavu boje kosu ne mora da pravi drastičnu promenu, dovoljno je da sasmo izvučete nekoliko svetlijih pramenova. Ukoliko imate dosta svetlu kosu, u tom slučaju dovoljno je da koren kose obojite u tamnij braon nijansu.

(Stil.kurir.rs)

Originalni članak

Danas objavljeno

Prelijepa mis Amerike ima snažnu poruku

Zeljka

Poslije tri noći provedene u pabu zbog mećave, mnogi nisu htjeli da idu kući

Zeljka

Keti Grifin izliječena od raka: “Nikad nisam pušila a bio je tu 10 godina”

Zeljka

Ostavite komentar