Ženi zabranili posjetu muzeju zbog „dubokog dekoltea" - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Ženi zabranili posjetu muzeju zbog „dubokog dekoltea”

Obezbjeđenje muzeja Orsej u Parizu zabranilo je ulaz jednoj Francuskinji zbog dubokog dekoltea, sve dok ga nije pokrila.

U objavi na Tviteru, žena je napisala je da je obezbeđenje od nje zahtevalo da obuče jaknu, uprkos visokim letnjim temperaturama.

Napisala je, da je dve žene iz obezbeđenja, koje su joj zabranile ulaz, upitala zašto to što ima duboki dekolte predstavlja problem, ali navodi da nije dobila nikakav odgovor, i da su one insistirale na tome da su takva pravila.

Nakon što je pristala da obuče jaknu, ženi je omogućeno da uđe u muzej, prenosi Lokal Frans.

Ona tvrdi da je u muzeju primetila da mnoge žene nose odeću koja takođe više otkriva, ali da su „sve bile mršave, sa veoma malim grudima”.

Muzej Orsej je na Tviteru objavio post u kojem se izvinio ovoj ženi i naveo da pokušava da stupi u kontakt sa njom.

Ovo je poslednji u nizu incidenata u Francuskoj koji sugerišu da ova zemlja ne uspeva da uvek odbrani svoju reputaciju bastiona individualnih sloboda, naročito kada je reč o ženskom telu.

Prošlog meseca, ministar unutrašnjih poslova Francuske prekorio je policijace u jednom mediteranskom gradu, koji su od grupe žena koje su sunčale u toplesu zatražio da se pokriju, nakon žalbi jedne porodice.

Lanac supermarketa „Kazino” je prošlog meseca uputio javno izvinjenje, nakon što su mediji preneli da je obezbeđenje zabranilo ulaz jednoj ženi zbog njene majice, koja je, prema njihovim rečima, otkrivala previše.

Izvor. RTS

Danas objavljeno

Otkriće obrnulo teoriju: Crna rupa je “rađala” zvezde u obližnjoj patuljastoj galaksiji

Zeljka

Ruski kosmonauti započeli prvu šetnju u svemiru ove godine

Vanja A

Ovo je 9 najskupljih haljina svih vremena

Vanja A

Ostavite komentar