Ženi se Nikola Jokić: Zvezda NBA zakazao gala svadbu, u Sombor stižu najbolji košarkaši svijeta - BIGportal.ba
Ex Yu

Ženi se Nikola Jokić: Zvezda NBA zakazao gala svadbu, u Sombor stižu najbolji košarkaši svijeta

Osim što dominira NBA ligom i što je Denver Nagetse odveo do najboljeg starta u istoriji,Jokić (25) beleži uspehe i na privatnom planu

Slavni srpski košarkaš Nikola Jokić se ženi dugogodišnjom devojkom Natalijom.

Osim što dominira NBA ligom i što je Denver Nagetse odveo do najboljeg starta u istoriji,Jokić (25) beleži uspehe i na privatnom planu. O njegovom ljubavnom životu malo se zna, ali je ipak svima poznato da uživa u ljubavi sa Natalijom Maćešić, sa kojom je u vezi od 2013. godine i koja mu je ogromna podrška u karijeri.

Kako saznaje Pink.rs, zvezda NBA odlučio je da dugogodišnju vezu sa lepom Natalijom kruniše brakom, a svadba je već zakazana, i to za jun.

– Nikola je zakazao svadbu za jun, a gala venčanje biće održano u jednoj vinariji u njegovom rodnom Somboru. Ono što je zanimljivo jeste da će na glamurnozno svadbeno veselje doći mnoge svetske NBA zvezde. Nikola i Natalija su veoma uzbuđeni, a žele da njihovo venčanje bude kao iz snova – otkriva za Pink.rs dobro obavešteni izvor.

Podsetimo, vezom Natalije i Nikole su se jedno vreme bavili i američki mediji koji su za Nataliju rekli da je pravi oslonac i devojka koja stalno putuje sa Nikolom. Bili su iznenađeni činjenicom da ga je svojevremeno pratila i u Londonu, gde je njegov klub tada imao utakmicu.

Danas objavljeno

Jelisaveta Orašanin sa Maldiva mami uzdahe

Vanja A

Porodica Balašević neće održati jednogodišnji pomen Đoletu!

Vanja A

Biković: Uhvatim sebe kako se foliram

Vanja A

Ostavite komentar