5. Jula 2019.

Žene, zaboravite! Neke navike kod muškaraca je nemoguće promijeniti

Big Portal

Koliko god se žene trudile da koriguju loše navike kod muškaraca, jednostavno postoje stvari koje se nikada ne mijenjaju.

Muškarci uglavnom ne mare za garderobu. Ali svaki ima omiljenu majicu koju nikada neće baciti, osim ukoliko se ukvalno ne raspadne na njemu.

Čitanje na wc šolji. Žene verovatno nikada neće shvatiti kako muškarci mogu da nakon što obave veliku nuždu nastave da sede u “miomirisnom” prostoru još neko vreme čitajući stripove, piše Cosmopolitan.hr.

Navijanje za neki sportski klub.

“Najvažnija sporedna stvar na svetu” u koju se ne smete mešati, osim ukoliko i vi niste navijač. Ljubav prema nekom timu se stvara još u detinjstvu i verovatno se nikada neće izgubiti. Zato bi najbolje bilo da se naviknete na nerviranje i viku dok gleda utakmicu.

Kao male pripadnice nežnijeg pola igrale su se sa barbikama, koje su bacile kad su odrasle. Muškarci su igrali fudbal i igrice dok su bili deca i to će verovatno raditi zauvek. I ne čudite se kad shvatite da je vaš partner satima u stanju da sedi dok mu se samo prsti pomeraju po džojstiku.

Foto:depositphotos/Ivanko1980

Odmeravanje devojaka je nešto što svi muškarci rade. Ne mogu protiv toga, prosto je jače od njih. Što je sasvim u redu, jer i žene odmeravaju druge muškarce, ali to nekako nikad nije tema…

Muškarci sve shvataju kao takmičenje. Ukoliko je njegov najbolji prijatelj kupio novi telefon, on će odmah želeti boji. Nemojte to pogrešno da protumačite kao ljubomoru. Jednostavno su takvi.

Još jedno grozno takmičenje koje je ženama nepojmljivo jeste ko je veća “budala”. Nije važno da li je u pitanju podrigivanje, ispuštane gasova, pravljenje gluposti, uzajamno ruganje ili napijanje, važno je odneti te male pobede.

Čak iako je radio duplu smenu jedna stvar postoji za koju je svaki muškarac uvek odmoran. Seks je uvek prioritet, sa vama ili sa samim sobom nije važno. Može da ne stigne da jede, ali masturbacija spada u neodložive dnevne potrebe i obaveze.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare