26. Februara 2022.

Žene saglasne: Muškarci koji su najbolji u krevetu dijele jednu istu osobinu

Big Portal

U studiji objavljenoj u Socioaffective Neuroscience & Psychology, nakon istraživanja seksualne istorije ispitanih žena, ustanovljeno je kakvi su to partneri s kojima su imale najbolji seks i postizale orgazam.

Učesnice nisu bile u braku, niti u vezi, kako bi se izbeglo davanje viših ocena iz lojalnosti i solidarnosti prema partneru (ukoliiko je on zaista ne zaslužuje). Ispitanice su imale do 69 godina, a test je trajao 70 minuta. One su odgovarale na pitanja o seksualnom životu, dok su njihovi odgovori istraživače uputili na jedinstven zaključak.

Većina žena otkrila je da je najbolji seksualni odnos imala sa muškarcima koji su nedvosmisleno – duhoviti.

Ovo se pokazalo kao odlična osobina koja sugeriše da je muškarac opušten u različitim situacijama, pa i u krevetu. To je nužno za komunikaciju među partnerima, kao i za opuštanje žene pre nego što stupi u odnose s novim partnerom, a to onda vodi i ka boljem seksu.

Druga osobina odnosila se na kreativne muškarce. Oni su kreativni i u krevetu, a pokazali su se kao zainteresovaniji za svoje partnerke i njihovo zadovoljstvo od onih muškaraca koji su manje kreativni (i manje duhoviti).

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare