Žene rođene u ova tri horoskopska znaka nećete moći nadmudriti - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Žene rođene u ova tri horoskopska znaka nećete moći nadmudriti

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru. NJIHOV bistar um mnoge zapanjuje.  Žene rođene u ovim znakovima zodijaka posjeduju toliki unutrašnji mir i inteligenciju da je gotovo nemoguće manipulisati njima čak i u najmanjoj mjeri.  Bik Žene rođene…

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru.

NJIHOV bistar um mnoge zapanjuje. 

Žene rođene u ovim znakovima zodijaka posjeduju toliki unutrašnji mir i inteligenciju da je gotovo nemoguće manipulisati njima čak i u najmanjoj mjeri. 

Bik

Žene rođene u znaku Bika poznate su po svojim korisnim savjetima koje rado dijele. Kada su u potrazi za partnerima, to moraju biti zreli i odgovorni muškarci koji će ih znati cijeniti i koji se neće ni pokušati poigravati s njima. 

Ovan

Žene Ovnovi su izuzetno samostalne već od rane dobi. One su vrlo samopouzdane i znaju šta žele u životu stoga glumce i varalice prepoznaju u rekordnom roku. Pored sebe vole imati partnera s kojim dijele stavove i ambicije te koji će ih podsticati u njihovom napretku na svakom području. 

Djevica

Djevice su najveće ljubiteljke mira i sklada i ne dopuštaju da im bilo ko to naruši. Uz to su vrlo inteligentne i ne trpe bilo kakve “mutne poslove” stoga nemojte ni pokušavati slagati im ili sakriti nešto. Što se tiče partnera, Djevice najviše vole osobe pune razumijevanja koje su slične njima po osobnosti. 

Danas objavljeno

ROLINGSTONSI NA EKRANU: U pripremi TV serija o legendarnom bendu

D

SIN RODNIJA IZ MUĆKI IZNENADA PREMINUO: Slomljena majka otkrila sve o opasnoj bolesti koja joj je odnela sina

D

Fotograf podiže svijest o očuvanju lavova prekrasnim fotografijama

D

Ostavite komentar