Žene otkrile zašto nekad vole "nevaljale momke" - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Žene otkrile zašto nekad vole “nevaljale momke”

Neke žene otkrile su da one više vole “nevaljale momke” jer se s njima osećaju uzbuđeno, ali i zaštićeno, dok s dobrim mladićima osjećaju dosadu i nedostatak strasti i energije.

Mnogi samci pitaju se zašto su dobri i nežni muškarci uvek poslednji izbor mnogim devojkama, ali i jesu li im oni manje privlačni. Zato je stručnjak Luen Vord, na društvenim mrežama postavila upravo ta pitanja kako bi odredila šta stoji iza ljudske privlačnosti, a dogovori su je iznenadili, kako prenosi Daily Mail.

“Žene kažu da žele muškarca koji je dobar, pouzdan, emocionalno inteligentan, zabavan i koji će raditi stvari s njom i za nju. Ipak, kad je reč o izlaženju, mnogi muškarci čuju izgovor: ‘Ti si sjajan dečko, ali…’ Pa šta onda nedostaje dobrom dečku – pitala je Vord u svojoj objavi.

“Dobro nije strastveno, nije opasno, ne čini da se osećate živim, ne izaziva vas seksualno. Dobar dečko daje samo 50 odsto uzbuđenja u vezi”, napisao je jedan muškarac, dok su drugi rekli da su dobri mladići previše ljubazni i očajnički žele da se svide nekome, što odbija žene.

Neke žene otkrile su da one više vole ‘nevaljale momke’, jer se s njima osećaju uzbuđeno, ali i zaštićeno, dok s dobrim mladićima osećaju dosadu i nedostatak strasti i energije. Mnoge žene rekle su da dobrim mladićima nedostaje samopouzdanja i sigurnosti da privuku drugu stranu. Međutim, tvrde kako oni nisu privlačni mladim ženama, ali kada one jednom sazru, njihovi prioriteti se menjaju i dobri momci napokon dobijaju svoju priliku.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Milioni „tihih sinapsi“ mogu biti ključ doživotnog učenja

Zeljka

Da li će gušter iz vitrine u Londonu vratiti vrijeme

Zeljka

Preminuo Bob Mekgrat

Zeljka

Ostavite komentar