Žene otkrile šta bi muškarci trebali raditi na prvom izlasku - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Žene otkrile šta bi muškarci trebali raditi na prvom izlasku

Prvi izlasci nisu jednostavni.

Muškarci tvrde da su žene prekomplikovane, a žene da muškarci ne obraćaju pažnju na ono što one govore i žele. Često se čini kako je tvrdnja “Muškarci su s Marsa, žene s Venere” tačna, te kako se ova dva pola nikad neće u potpunosti razumjeti. Stranica Men’s Health prikupila je nekoliko kratkih izjava s Reddita u nadi da će tako pomoći svima kojima je potrebna pomoć za prvi izlazak.

“Sjetio se sitnica o kojima sam govorila, čak i nakon što sam ja zaboravila na njih. Takođe, pisao mi je odmah nakon izlaska. Rekao je da zna da sam tek izašla iz jedne veze i da mi je potrebno vrijeme za sebe, ali da bi me volio vidjeti opet”, kazala je jedna od žena.

Istakla je kako ženama mnogo znači kada primijete da ih je muškarac pomno slušao. Javljanje poslije izlaska i upit za ponovno viđanje ukazuje na to da muškarac ne želi da se upušta u igrice te da vas shvata ozbiljno.

“Ne igrajte igrice. Ako vam se izlazak svidio, odmah poslije upitajte za idući. Volim kada me muškarci pitaju da li sam sigurno stigla kući i da li je sve uredu”, dodala je jedna od korisnica Reddita.

Samopouzdanje je preporučljivo, hvalisavost ne. Ženama ne smeta ako primijete malu dozu nervoze kod muškarca, nekima je to simpatično, navodi se u tvrdnjama korisnica. Priču zaključuju tvrdnjom da žele da ih muškarci slušaju, pamte bitne stvari o kojima su im govorile te da budu direktni i otvoreni s njima.

Danas objavljeno

Jutjuber optužen da je namjerno srušio avion zbog pregleda

Vanja A

Adele u suzama odgodila nastupe u zadnji čas!

Vanja A

Šta se dešava sa tijelom ako se pretjerano znojite i u zimskim danima

Vanja A

Ostavite komentar