Žene otkrile koje "neseksualne" sitnice koje muškarci svakodnevno rade ih uzbuđuju - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Žene otkrile koje “neseksualne” sitnice koje muškarci svakodnevno rade ih uzbuđuju

Postoje mnoge sitnice koje muškarci mogu da urade kako bi uzbudili svoju ljepšu polovinu, od koketnih tekstualnih poruka do masaže i dodirivanja erogenih zona.

Ono što žene često seksualno uzbuđuje ponekad su sitnice u ponašanju muškaraca za koje nikada ne biste pomislili da su uzbudljive. To je potvrdila i jedna u nizu rasprava na Redditu gde su žene pisale o svakodnevnim sitnicama koje muškarci rade, a koje njih uzbuđuju.

“Moj suprug ponekad obavlja fizičke poslove oko kuće. Pokosi dvorište Džef, platiću ti”, jedan je od komentara na Reddit-u. Varijacije ovog odgovora bile su veoma česte, a mnoge žene rekle su da ih ništa ne uzbuđuje više od posmatranja muškarca kako obavlja kućne poslove poput pranja sudova, ali naravno, pod uslovom da ga ranije nisu zamolile da to uradi.

Biti pažljiv i predvidjeti šta će usrećiti vašu lepšu polovinu usrećiće i uzbuditi svaku ženu. Imajte na umu da uopšte ne mora da se radi o velikim djelima. A dok deo žena tvrdi da ih najviše uzbuđuje kada im njihov partner pomaže u kućnim poslovima, drugima je mnogo seksipilnije kada njihov partner obavlja fizičke poslove oko kuće, piše klix.ba.

“Ne postoji ništa seksipilnije od muškarca koji kosi travu ili popravlja automobil. Kada gledam svog momka kako popravlja nešto, uvijek razmišljam o tome šta još može da radi sa tim prstima”, jedan je od komentara.

Žene pišu da ih uzbuđuje i način na koji njihov partner “zasuče rukave”, a neke jednostavno uzbuđuje posmatranje njihovog partnera dok vozi. Mnogo je neseksualnih načina na koje možete uzbuditi svoju ljepšu polovinu. Ali za to je neophodna dobra komunikacije i razumijevanje onoga što je vašoj partnerki potrebno.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Lejdi Gaga pokušala neprimjetno da uđe na svoj koncert: Na stajlingu bi joj “pozavidjeli” i junaci Matriksa

V.R.

10 nevjerovatnih činjenica o Estoniji

V.R.

Alpski glečeri nestaju – niko ne zna šta se “krije” ispod njih

V.R.

Ostavite komentar