Žene otkrile gdje su sve i sa kim varale muževe - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Žene otkrile gdje su sve i sa kim varale muževe

Žene, od kojih su neke i u srećnim brakovima, otkrile su na jednom australijskom blogu, kada su i kako varale muževe i da su se osećale kao tinejdžerke zbog uzbuđenja i tajne koju imaju.

O ovoj temi pisalo se na australijskom blogu, Stay At Home Mum, gde su supruge iz predgrađa koje su više puta bile neverne svom mužu priznale neveru u kancelariji, salonu za masažu, pa čak i u bračnom krevetu.

Jedna je žena priznala da je imala grubi polni odnos s čovekom koji joj je postavljao krov, a mužu je rekla kako su ljubavni ugrizi na vratu zapravo ubodi komarca.

“Imala sam aferu s čovekom koji mi je postavljao krov. Moj seksualni život s mužem je odličan, ali zbog ove afere osećala sam se kao tinejdžerka. Pitao me da li treba još nešto da uradi u kući, a ja sam rekla televizor u spavaćoj sobi. Ja sam inicirala seks i bilo je neverovatno”, napisala je jedna žena.

Druga je priznala da je više puta spavala sa strancem s aplikacija za upoznavanje, dok je njen muž nedelju dana bio van kuće.

“Četiri noći od sedam koliko ga nije bilo, imala sam seks s nekim koga sam pronašla na Tinderu. Osećala sam se pomalo loše kad se vratio, ali jednostavno mi ne posvećuje potrebnu pažnju pa ne žalim”, napisala je druga.

Druge su varale muževe na poslu, a jedna je žena priznala da je nakon mesec dana seksualne napetosti između nje i kolege, napokon spavala s njim.

“Juče sam prešla granicu. Imam užasnu grižu savesti. Moram da ga izbegavam po svaku cijenu. Šta ako moj muž sazna ili njegova žena? Igrala sam se s drugim muškarcem, a zatim došla kući i poljubila muža kao da se ništa nije dogodilo. Šta nije u redu sa mnom? – napisala je jedna.

Jedna je žena imala neočekivani susret u salonu za masažu.

“Dve nedelje kasnije maser mi je poslao poruku i rekao da navratim na masažu. Jesam i spavali smo zajedno”, napisala je a prenosi “Daily Mail”.

Danas objavljeno

Megan maltretira zaposlene u palati: “Ne mogu da prestanem da se tresem”

Zeljka

Kroz norveški krajolik jednom od najljepših železnica u svijetu

Zeljka

Preminula glumica Luiza Flečer

Zeljka

Ostavite komentar