Žene cijene ljubaznost - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Žene cijene ljubaznost

Ljubaznost je kao gravitacija, veoma je važna, ali malo primjetna sve dok ne nestane. Ženama je uz to bitno da pored sebe imaju pametnog, obrazovanog i samopouzdanog muškarca od kojeg mogu da dobiju podršku

Pripadnice lepšeg pola žele partnera koji je, pre svega, ljubazan – pokazalo je istraživanje stručnjaka sa Univerziteta u Getingenu. Tim naučnika je na uzorku od 68.000 ispitanika, oba pola, utvrdio da je najvažnija i najtraženija osobina. Ženama je uz to bitno da pored sebe imaju pametnog, obrazovanog i samopouzdanog muškarca od kojeg mogu da dobiju podršku. Većina su fizički izgled i finansijsku sigurnost navela kao “umereno važne kvalitete”.

– Ljubaznost je kao gravitacija, veoma je važna, ali malo primetna sve dok ne nestane – kaže dr Virdžnija Viktum, direktorka istraživanja. – S obzirom na to koliko pažnje ljudi danas posvećuju izgledu i novcu, možda vas iznenađuje što je ljubaznost ono što žene širom sveta žele. Ali, ono je ključno za formiranje dugoročnijih međuljudskih odnosa.

Osim toga, važno je da se potencijalni partneri poklapaju po pitanju toga da li žele decu. Kada su ih upitali za dugoročne partnere, 46 odsto žena je izjavilo da im je partnerova želja za roditeljstvom važan faktor.

Danas objavljeno

Dječak pogodio sa pola terena i uzeo 20.000$ (VIDEO)

Vanja A

Zbog vitiliga izgleda unikatno: Winnie Harlow još jednom oduševila svojim izgledom

Vanja A

Navala smrdibuba: Riješite se buba koje jurišaju u kuću

Vanja A

Ostavite komentar