Žene će najbrže do vrhunca dovesti ovaj tip muškarca - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Žene će najbrže do vrhunca dovesti ovaj tip muškarca

Ukusi su različiti, žene su različite, ali jedna stvar je zajednička svim pripadnicama ljepšeg pola i veoma je interesantna. Veliki je broj faktora koji utiču na to hoće li žena doživjeti orgazam ili ne – od osjećaja opuštenosti u sopstvenom tijelu, vještinama partnera do same veličine njegovog “alata”, ali postoje…

Ukusi su različiti, žene su različite, ali jedna stvar je zajednička svim pripadnicama ljepšeg pola i veoma je interesantna.

Veliki je broj faktora koji utiču na to hoće li žena doživjeti orgazam ili ne – od osjećaja opuštenosti u sopstvenom tijelu, vještinama partnera do same veličine njegovog “alata”, ali postoje i neki drugi fizički atributi koji su važni.

Ne možemo zanemariti ni psihološke faktore i tu se ističu dva najvažnija – njegovo samopouzdanje i visina prihoda.

Psiholozi to objašnjavaju kroz prizmu tzv. alfa muškarca, pa žene tako nesvjesno muškarce sa većim primanjima od njih samih, ali i visokog samopouzdanja, doživljavaju kao muževne i poželjne.

Osim toga, orgazam je u snažnoj korelaciji sa tim koliko je sam muškarac fizički privlačan partnerki, a na veliko iznenađenje i sa jednim fizičkim atributom – širinom njegovih ramena.

Sve pomenuto su zapravo rezultati jednog velikog istraživanja zasnovanog na mišljenju heteroseksualnih žena koje se nalaze u stabilnim vezama dužim od šest mjeseci, piše 24Sedam.

Izvor: nezavisne

Danas objavljeno

Hilari Svank u 48. godini čeka blizance

Vanja A

Pješke preko pustinje na Svjetsko prvenstvo

Vanja A

Najpoznatija Tiktokerka zavodi plesom, oduševljava raskošnim izgledom

Zeljka

Ostavite komentar