Zendaya i Tom Holland u izdanju u kakvom ih rijetko viđamo uživaju u Bostonu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Zendaya i Tom Holland u izdanju u kakvom ih rijetko viđamo uživaju u Bostonu

Zendaya i Tom Holland pravi su melem za oči, iako svoju vezu pokušavaju držati daleko od očiju javnosti.

Upoznali su se 2016. godine na setu film ‘Spider-Man: Homecoming’, a u počecima su se svima predstavljali kao bliski prijatelji. Doduše, to su tada možda stvarno i bili.

U julu 2021. godine, paparazzi su uslikali Toma i Zendayu kako se ljube u autu, zaustavljeni na crvenom svjetlu u Los Angelesu. I naravno, od tada je postalo jasno da je ovaj mladi par u ljubavi, ali kao i za sve, tako su i njima pronašli manu – razliku u visini.

Naime, dok je Tom visok 173, Zendaya je 178 centimetara, a i ta se malena razlika na crvenom tepihu vidi. Jedne prilike su ih upitali kako komentiraju taj ‘strašan problem’, a naravno, kao i svim normalni ljudima, ne brinu se što drugi govore.

Foto: celebfirst.com

– To je apsolutno normalno. Moj mama je viša od mog tate. Moj mama je viša od svih, rekla je Zendaya, dok je glumac jednostavno rekao da je ‘to sve glupost’.

Posljednji put par je snimljen na ulicama Bostona u sasvim ležernim kombinacijama. Par je primijećen kako se drži za ruke, ležerno šeta i zajedno razgledava grad. Zendaya je nosila preveliki blijedozeleni džemper sa sivim hlačama i bijelim Nike tenisicama, dok se Holland odlučio za jednostavnu sivu košulju, crne hlače, i odgovarajuće tenisice.

Foto: celebfirst.com

Azra.

Danas objavljeno

Incident na koncertu grupe “Guns N’ Roses” – mikrofon u oko

Zeljka

Viva magenta – boja koja će oblikovati godinu pred nama

Zeljka

Naučnici na tragu ključa besmrtnosti: Pomaže im jedna meduzica

Zeljka

Ostavite komentar