Zendaya i John David Washington dokazuju da ljubav nije crno-bijela u najavi za ‘Malcolm & Marie’ - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Zendaya i John David Washington dokazuju da ljubav nije crno-bijela u najavi za ‘Malcolm & Marie’

Zendaya se vraća na veliko platno – ovog puta, crno-bijelo – u paru sa Johnom Davidom Washingtonom u filmu “Malcolm & Marie”, čija se premijera na Netflixu očekuje 5. februara.

“Malcolm & Marie” prikazuje Washingtona kao filmaša, a Zendayu kao njegovu djevojku i fokusira se na razgovore para u vezi s njihovim prošlim vezama.

Netflix za ovaj film planira kampanju za Oscara, koju je platio 30 miliona dolara tokom virtuelnog međunarodnog filmskog festivala u Torontu.

Film je jedan od prvih koji je napisan i snimljen tokom pandemije. Produkcijski tim preduzeo je velike mjere predostrožnosti kako bi držao set u skladu s protokolima COVID-19 i dobio odobrenje holivudskih sindikata.

Film označava još jednu saradnju između Zendaye i kreatora serije “Euphoria” Sama Levinsona, koji je bio scenarista, producent i režiser HBO serije. Zendaya i Washington su izvršni producenti, kao i reper Kid Cudi i Yariv Milchan.

U septembru se Zendaya upisala Emmy istoriju, postavši najmlađa dobitnica nagrade za najbolju glavnu žensku ulogu u kategoriji dramske serije. Washington je nedavno glumio u naučno-fantastičnom filmu Christophera Nolana “Tenet” i filmu Spikea Leeja “BlacKkKlansman” nominovanom za Oscara.

„Tako sam zahvalan ovoj glumačkoj ekipi, od kojih su mnogi moja porodica iz serije „Euphoria“, što su se okupili u tako nesigurnim vremenima. Osjećali smo se privilegovano što smo mogli zajedno snimati ovaj film i to s puno ljubavi. Svi smo oduševljeni što je to završilo sa Netflixom, koji bez premca omogućava filmskim stvaraocima slobodu da pričaju svoje priče koje dopiru do publike širom svijeta,” izjavio je Sam Levinson.

“Ovo nije ljubavna priča”, kaže se u jednom trenutku u najavi. “Ovo je priča o ljubavi.”

Danas objavljeno

Georgina je prije Ronalda bila čistačica, a život joj je obilježila strašna tragedija

Vanja A

Znate li koliko je veliko i teško srce plavog kita?

Vanja A

Pogledaj najavu za film “The Batman”

Vanja A

Ostavite komentar