Žena u kući pronašla dvoglavu zmiju - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Žena u kući pronašla dvoglavu zmiju

Dženi Vilson uživala je u svom domu u američkoj saveznoj državi Sjeverna Karolina sa prijateljima i porodicom kada je u kuću upao nepozvani dvoglavi gost.

“Uočila sam zmiju štakorašicu u jednoj od soba nakon što sam se kartala sa prijateljima i porodicom. Sin je otvorio vrata da uđe malo vazduha i vjerujem da je tada ušla i ona. Nikad nisam voljela zmije, ali kad sam je vidjela, srce mi je stalo”, ispričala je Dženi, a piše Mirror.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjeannie.simmons.77%2Fvideos%2F3607952949228499%2F&show_text=true&width=267

Naime, zmija je imala dvije glave, a takve zmije rađaju se jedna od 100.000. Dženi se odmah sažalila nad životinjom.

“Ne znam ništa o zmijama, ali znala sam da nije otrovna. Rekla sam joj “niko te neće povrijediti”. Htjela sam da je odnesem negdje na sigurno” – ispričala je.

Zmiju je nazvala “Dvostruka nevolja” te ju je odvezla u naučni centar, gdje je otkrila kako je njena zmija prava rijetkost.

“Rekli su mi da je stara četiri mjeseca i da je u dobrom zdravstvenom stanju. Stavili su je u njen vlastiti terarij, a ona se odmah zavukla ispod kamena kao da je to njen dom”,  ispričala je Dženi.

(vecernji.hr)

Danas objavljeno

ZVIJEZDA DEVEDESETIH PRONAĐENA MRTVA: Tijelo pjevačice ležalo pored kuće, policajci otkrili šta bi mogao biti uzrok tragedije

D

Djeluju hladno i tvrdoglavo, ali važe za najpošteniji horoskopski znak

D

Ovaj bolni problem javlja se kod žena koje dugo nemaju seks

D

Ostavite komentar