Žena u crvenom je postala kolateralna šteta plastične hirurgije - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Žena u crvenom je postala kolateralna šteta plastične hirurgije

Osamdesetih je bila pojam seksipila, a svijet je zapamtio po ulozi u romantičnoj komediji “Žena u crvenom” u kojoj je glumila rame uz rame sa Džinom Vajlderom. Scena u kojoj rekreira Merlinkine poze iznad ventilacije, u crvenoj haljini, je jedna od antologijskih u filmskoj industriji. Keli Lebrok se u međuvremenu…

Osamdesetih je bila pojam seksipila, a svijet je zapamtio po ulozi u romantičnoj komediji “Žena u crvenom” u kojoj je glumila rame uz rame sa Džinom Vajlderom. Scena u kojoj rekreira Merlinkine poze iznad ventilacije, u crvenoj haljini, je jedna od antologijskih u filmskoj industriji.

Keli Lebrok se u međuvremenu povukla iz Holivuda, ali uprkos tome je često posjećivala plastične hirurge.

Kelly LeBrock is 59 today! The actress and model starred in films such as "Weird Science" and "Hard to Kill," though…

Posted by It's Rosy on Sunday, March 24, 2019

*

https://www.instagram.com/p/Bw0ubfrh8fL/?utm_source=ig_embed

*

https://www.instagram.com/p/Bwuis4zHsCD/?utm_source=ig_embed

Usljed brojnih zahvata na licu 59-godišnja glumica je neprepoznatljiva, iako nikada nije priznala da je odlazila pod skalpel.

Sa filmom “Žena u crvenom” je napravila dobar start, ali je paralelno s tim imala i veliki problem s drogom. Nakon filmske slave ušla je u brak sa Stivenom Sigalom, ali ta veza je bila i više nego toksična. U braku su bili devet godina, a njegov kraj ju je psihički razorio.

Usljed svih tih događaja povukla se iz javnosti i preselila na ranč u Santa Barbari. Na kraju se ipak vratila glumi, iako prvobitni uspjeh nije ponovila.

*

https://www.instagram.com/p/BvdCmc0D2na/?utm_source=ig_embed

*

Friendly Advice"If you can't get a date, make one!" – Weird Science #WeirdScience

Posted by Weird Science on Monday, September 30, 2013

*

S Stivenom Sigalom je dobila troje djece. Prije nekoliko godina je dala intervju za “Dejli mejl” u kom je otkrila detalje vezane za svoj razvod.

– Priznajem, postala sam pustinjak. Moj razvod od Stivena bila je jako gadan, detalji su izlazili u svim vijestima. Nisam htjela da mi djeca to gledaju, jednostavno sam izbacila televizore iz kuće. Otišla sam iz Los Anđelesa i odvela djecu da odrastaju sa stvarnim ljudima, djecom radnika, vodoinstalatera, pravim porodičnim ljudima – rekla je.

Keli je rođena u Njujorku. Kada je imala pet godina sa roditeljima se preselila u London. S 15 godina počela je da pozira fotografima.

– Uobičajena priča. Bila sam na partiju i neki ljigavi starkelja me je vidio i zaključio da sam lijepa. Nisam se ni snašla, već sam bila na avionu za Sejšele za snimanje reklame za British Airways. Otac mi je brzo našao agenta i na moje iznenađenje manekenska karijera mi je odmah krenula. Postala sam novo lice mode 70- ih – priča Keli. I zaista, bila je instant senzacija. Nije prolazila put ostalih modela, odmah je dobila najvažnije naslovnice, Harper’s Bazaar, Vogue, sve najjače modne časopise, s njom su radili najveći fotografi, čak i Richard Avedon i David Bailey. Bila je u epicentru londonskog života, ali to je bila scena kojom je vladalo samo jedno – droga.

Svojevremeno je dala šokantnu izjavu u kojoj tvrdi da je cijelog života bila silovana i seksualno zlostavljana ali nije ništa pojasnila. Na sva pitanja da li je Sigal silovao u braku, zaobišla je odgovor.

Keli je danas krupna, pomalo neuredna žena s previše tragova plastičnih operacija. Ali za mnoge svoje fanove uvijek će ostati ona divna žena u crvenom.

Резултат слика за kelly lebrock

Izvor: Jutarnji list

Danas objavljeno

Legendarni Ozi Ozborn završio novi album uz vrhunske goste

Vanja A

Neočekivana razlika: 15 slavnih osoba koje nikada nismo vidjeli u profilu

Vanja A

Glumica iz „Urgentnog centra“ Meri Mara se udavila u reci

Vanja A

Ostavite komentar