11. Aprila 2019.

Žena svjetskog moćnika je najjezivij primjer loše estetske hirurgije

Big Portal

Datin Seri Rosma Mansor (67) je poznata svjetskoj javnosti kao supruga bivšeg premijera Malezije, Datuka Serija Nadžiba Razaka. Ono što je kod nje još zanimljivije su estetske korekcije od kojih je zavisna, pa se tako od veoma lijepe žene pretvorila u dvojnicu vještice iz “Snježane i sedam patuljaka”. Slavni hirurg iz Singapura Su Tuk Va, otkrio je kojih pet operacija su krivci za njen šokantan izgled.

Rosma Mansor i Nadžib Razak 2000 godine
ROSMA MANSOR I NADŽIB RAZAK 2000 GODINE FOTO: PROFIMEDIA

– Rosma je dugo bila primjer loše estetske hirurgije i živi dokaz da korekcije izvedene od strane nestručnih lica daju jako loše rezultate – rekao je doktor Va i istakao da je Rosma nekada bila prelijepa žena.

Rosma Mansor pre estetskih korekcija
ROSMA MANSOR PRE ESTETSKIH KOREKCIJA FOTO: TERENGGANU GOV MY / PROMO

Ovo su procedure koje su je upropastile:

1. Dermalni fileri u obrazima, bradi i nazolabijalnim borama

Doktor Va je siguran da je Rosma u lice ubrizgala previše filera i da joj je lice zbog toga naduto kao balon. Rosmina težnja ka pretjerivanju nije se završila na luksuznim satovima i preskupim Birkin torbama, već je i sa filerima nastavila u istom stilu. Kod filera važi pravilo “manje je više”, a Rosma ga je i te kako prekršila.

Fileri su joj došli glave
FILERI SU JOJ DOŠLI GLAVE FOTO: PROFIMEDIA

2. Implantanti u nosu

Još jedna velika razlika koju možete da primijetite na njenom licu jeste nepravilan oblik nosa, a doktor Va pretpostavlja da je riječ o operaciji nosa koja je loša urađena. “Implantant je previše dugačak i visoko postavljen. Izgleda kao vještica iz crtaća sa krivim i šiljatim nosem”, rekao je.

Implanti u nosu su je napravili na vešticu
IMPLANTI U NOSU SU JE NAPRAVILI NA VJEŠTICU FOTO: PROFIMEDIA

3. Implantanti ili fileri u bradi

Imati oštru i zašiljenu bradu je u mnogim kulturama veoma poželjno, ali neki ljudi znaju da pretjeraju u želji da to postignu. “Rosmina prenaglašena brada je rezultat ili loše urađenog implanta ili dermalnih filera. U svakom slučaju, zbog preduge brade izgleda kao vještica”, ističe doktor.

4. Lifting obrva

Njene obrve su toliko podignute i zakrivljene da izgleda kao da je stalno iznenađena ili da je rođaka nekog zlikovca iz stripa. Sve su šanse da je neumjereno korišćenje botoksa glavni krivac, što nas dovodi do završne tačke…

Zbog botoksa više lice ne može da pomeri
ZBOG BOTOKSA VIŠE LICE NE MOŽE DA POMJERI FOTO: PROFIMEDIA

5. Botoks

Dr Va opisuje Rosmino lice kao “botoks noćnu moru” i kaže da joj je faca toliko zaleđena da više uopšte ne može da pravi facijalne ekspresije. Iako smo mislili da su botoks katastrofe ostale u 2000-im godinama, kada su doktori sa malo iskustva pretjerivali sa količinom, Rosmino lice kaže drugačije.

I.K.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare