Žena sa dvije vagine nije oduševila muškarce: "Dobro zarađujem od toga, ali nisam srećna" - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Žena sa dvije vagine nije oduševila muškarce: “Dobro zarađujem od toga, ali nisam srećna”

Lijan Bel (37) ima uterus didelphys, vrlo retko stanje u kojem žena razvije dve vagine, dve materice i dva grlića materice.

Svakog dana slušamo o neobičnim uslovima sa kojima ljudi moraju da žive, ovog puta je reč o životu sa dve vagine. Leanne Bell (37) ima didelfis materice, veoma retko stanje u kojem žena razvije dve vagine, dve materice i dva grlića materice. Ova Amerikanka uspela je da ‘iskoristi’ svoje jedinstveno stanje i zarađuje hiljade funti mesečno na platformi OnlyFans.

“Zapravo dobro zarađujem zbog dve vagine”,rekla je ona u jednom od svojih videa na TikToku.

On takođe koristi svoje društvene mreže da obrazuje ljude i održava redovne sesije pitanja i odgovora.

“Imam dve menstruacije, moram da uradim dva Papa testa, što je baš mučno. Takođe, moram da nosim dva tampona, u suštini sve radim dva puta”, objasnila je ona u jednom od svojih videa.

Ona je istakla da je iznenađena što žene čine 40 odsto njenih pratilaca na TikToku, a smatra da je glavni razlog radoznalost.

“Čini se da su i muškarci i žene fascinirani ovom retkom anomalijom”,dodala je ona.

Nema sreće u ljubavi

S obzirom na to da ima retku anomaliju, nema mnogo sreće u ljubavi. Pokušala je da izlazi sa ljudima koje je upoznala onlajn, ali neke muškarce je odvratila njena dvostruka vagina, a jedan je zbog toga raskinuo.

Naravno, fanovi su joj postavljali pitanja o tome kakav je seks, a Lijan je rekla da može da bude neverovatno bolan za muškarce.

“Kada smo pokušali da imamo odnos, moj prvi ljubavnik je udario u “zid”, za koji tada nismo znali da je pregrada koja razdvaja moje dve vagine i veoma je oštra. Bilo mu je strašno bolno i rekao je “Neću to više”, navela je ona. Dodaje da momcima ovo nije ostvarenje sna.

Lijan kaže da obično ima dve menstruacije svakog meseca. Saznala je da ima dva reproduktivna sistema, a sa 28 godina je otišla kod ginekologa da joj ubaci spiralu.

“Pre ovoga sam bila kod još pet lekara. “Mislim da su drugi doktori to propustili jer kada jednom nađete jednu vaginu, mislim da obično ne tražite drugu”, rekla je ona.

Znala je da je drugačija kada je dobila menstruaciju sa 14 godina.

“Kada sam stavila tampon, udario je u ‘zid’, a ponekad bi ušao i bočno. Nije mi imalo smisla”, objasnila je.

Nakon što joj je dijagnostifikovana didelfija materice, naučila je kako da se nosi sa menstruacijom.

“Stavim tampon, a on ide na desnu ili levu stranu. Sada sam naučila bolje i čudno da ciljam, tek sam počela da učim da su mi dva tampona efikasnija”,rekla je ona.

U drugom videu, ona objašnjava da bi tehnički mogla da bude trudna sa dve bebe od dva različita muškarca u isto vreme. Međutim, lekari su je upozorili da bi to bila rizična trudnoća i da će morati da se porodi carskim rezom. Pre četiri godine imala je vanmateričnu trudnoću.

“Od svih tih materica koje je mogla da izabere, ta beba je izabrala da mi raste u jajovodu. Imala sam hitnu operaciju, izvadili su mi jajovod i bebu i na tome je bio kraj”, rekla je ona.

Lijan kaže da i pored svih nedostataka ne bi menjala svoje stanje i smatra da je to “nešto posebno”.

Danas objavljeno

Adele u novom intervjuu govori o umjetničkom i ličnom preporodu

Vanja A

Ima 52 godine a izgleda kao “avion”: Džej Lo otkrila ključ njene mladolikosti

Vanja A

11 zadivljujućih univerzitetskih biblioteka širom svijeta

Vanja A

Ostavite komentar