Žena najbogatijeg čovjeka na svijetu objavila da je pozitivna na koronavirus - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Žena najbogatijeg čovjeka na svijetu objavila da je pozitivna na koronavirus

Pjevačica Grimes objavila je da se zarazila Covidom-19. Ne zna se je li zarazila i svog muža Elona Muska i njihovog sinčića.

Žena Elona Muska objavila je da je pozitivna na koronavirus. Ekscentrična Grimes dodala je da za nju to i nije strašno iskustvo. Zaista, na neki način uživa u groznici. “Napokon sam dobila Covid-19, ali na neki čudan način uživam u groznici izazvanoj lijekovima”, objavila je Grimes na svom Instagram profilu.

32-godišnja Grimes nije otkrila jesu li zaraženi i Elon Musk te njihov sin X AE A-XII, koje su dobili početkom maja 2020. godine. Musk, inače, ovih dana bilježi sjajne poslovne dane, naime, proglašen je najbogatijim čovjekom na svijetu – ‘težak‘ je više od 185 milijardi dolara.

S Grimes se skrasio nakon razvoda od supruge Justine Wilson te ljubavnih peripetija sa glumicom Amber Heard. U braku sa bivšom suprugom dobio je petero djece tako da je maleni X AE A-XII njegovo šesto dijete. Grimes i Muska spojila je ljubav prema vještačkoj inteligenciji, a iz istog izvora napaja se i čudna inspiracija za ime njihovog dječaka.

Danas objavljeno

Megan Foks se razvela

Vanja A

Kako se ljudi ne otruju kad popiju zmijski otrov?

Vanja A

Iako je njihov brak tek završio, Melinda i Bill Gates zajedno odveli kćerku pred oltar

Vanja A

Ostavite komentar