Žena koja kaže da je spavala sa 4 frajera vjerovatno je sa njih 7: Bijele laži pripadnica ljepšeg pola! - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Žena koja kaže da je spavala sa 4 frajera vjerovatno je sa njih 7: Bijele laži pripadnica ljepšeg pola!

Žene se snaze kako znaju i umiju da ostave lijep utisak kod muškaraca

Iskrenost je temelj svake dobre veze, no neke je stvari ipak bolje zadržati za sebe.

Žene su toga uglavnom svesne pa vešto od svojih partnera skrivaju sitnice koje bi mogle upropastiti vezu. Ovo je deset tajni koje mnoge žena kriju od svojih partnera i slobodno možete i vi.

1. Najbolja drugarica zna sve

Gotovo da ne postoji žena koja ne govori svojoj najboljoj prijateljici baš sve detalje iz veze – od aktivnosti u spavaćoj sobi do iznosa na njegovu bankovnom računu. Retko šta u vezi ostane skriveno od najbolje drugarice i to je nešto što se nikada neće promeniti pa je to bolje prećutati partneru.

2. Tačan broj partnera

Nijedna se žena neće hvaliti svom dečku ljubavnim uspesima pre njega. Za razliku od muškaraca, žene uglavnom ublažavaju istinu o broju svojih bivših seksualnih partnera, što u prevodu znači da je žena koja kaže da je spavala sa četiri frajera verovatnije spavala sa njih sedam. Dva najčešća razloga zašto žene lažu o broju svojih bivših ljubavnika su: da ne ispadnu promiskuitetne ili zato što i same žele zaboraviti neke od njih.

3. Dlačice po telu

Retko koja žena će se svom dečku pohvaliti dlakavim nogama ili pazusima. Dlačice na ženskom telu i dalje su tabu, a većina frajera za njih uopšte i ne zna.

4. Neuredna strana

Žene su neuredne jednako koliko i muškarci, samo to malo bolje skrivaju, i to najčešće doslovno – ispod kreveta, u ormaru, pa čak i u make-up torbici.

5. Upoređivanje sa bivšim

Sasvim je uobičajeno na početku veze upoređivati novog partnera sa bivšim(a). Novi uglavnom pobeđuje, a ako ne, znači i da bi uskoro mogao postati bivši.

Izvor. Stil

Danas objavljeno

Preminula slavna oskarovka i pjevačica čuvenog hita iz filma „Flešdens“

Zeljka

Novi dom za Pedington plišane mede donijete kraljici Elizabeti

Zeljka

Zašto svinje u soliteru nekoga raduju – a druge ozbiljno zabrinjavaju

Zeljka

Ostavite komentar