26. Juna 2019.

Žena koja je ugrozila brak Vilijama i Kejt

Big Portal

Britanski mediji već duže pišu o ženi koja je zaslužna za sve lošiji odnos između princa Vilijama i Kejt Midlton. Ko je Rouz Hanberi koja je dobila nadimak “nova Kamila”?

Bivša manekenka Rouz Hanberi (35), koja je navodno Vilijamova ljubavica, na sve načine pokušava da spriječi širenje glasina o aferi. Ipak, ni Kejt Midlton ni ona nisu dale zvanično saopštenje i ogradile se od navoda štampe da ne mogu da se gledaju očima iako su nekada bile dobre drugarice.

Rouz Hanberi (lijevo)

Rouz je postala markiza kada se u 25. godini udala za Dejvida Roksevidža, sedmog markiza od Čolmodeleja. Rodila je troje djece. Prije udaje je radila kao model i to za istu agenciju u kojoj je bila Kejt Mos. Sa Kejt Midlton je bila drugarica 10 godina, kretale su se u istim krugovima, a zajedno se bave i humanitarnim radom.

Neki veruju da će Vilijam tužiti britanske tabloide koji su pisali o navodnoj aferi, a ima i onih koji kažu da je nova generacija plave krvi samo više svađalački nastrojena od svojih prethodnika.

https://www.instagram.com/p/BzDQm79l7Nm/?utm_source=ig_embed

Šuška se čak i da kraljica Elizabeta radi sve što je u njenoj moći da spriječi razvod između Kejt i Vilijama. Uprkos potencijalnim tužbama, mediji se i dalje pitaju šta je dovelo do toga da Rouz, koja je bila nerazdvojna s Kejt, prilikom posjete Donalda Trampa Londonu bude na potpuno suprotnom kraju od nje tokom zvanične ceremonije.

https://www.instagram.com/p/BywSX-lnp37/?utm_source=ig_embed

Šuška se i da je Rouzin brak postao samo ljuštura za javnost. Zovu je Vilijamova Kamila, po uzoru na Čarlsovu aferu dok je još bio u braku sa Dajanom.

Izvor:: Noizz.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare