Žena je potrošila hiljade evra na suđenje zbog mačka! - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Žena je potrošila hiljade evra na suđenje zbog mačka!

Džeki Hol, Britanska psihoterapeutkinja, vlasnica crno-bijelog mačka sklonog skitnji, potrošila je hiljade funti na sudski spor protiv komšinice koju je posećivao i kod koje se hranio nevjerni Ozi.

Svaki put kad bi se vratio iz lutanja u svoj dom u kvartu Brekenberi Vilidž u Londonu, Ozi nije bio iscrpljen, već naprotiv, vraćao se punog stomaka i svilenaste dlake, pišu britanski dnevnici.

Foto: Profimedia

Vlasnicima je teško padalo mačkovo neverstvo, pa su kupili ogrlicu sa ugrađenim GPS-om u novembru 2015. kako bi pratili njegova kretanja.

I prodrli su u tajni život Ozija, koji nije ganjao ženke niti se tukao s mačorima, nego je mirno boravio kod komšinice, ugledne slikarke, gde je imao svoj ležaj i lično posuđe za jelo.

U osam navrata Ozijeva vlasnica, psihoterapeutkinja, ulovila ga je kod komšinice. Uzalud je komšinica tvrdila da mačku nije činila ništa nažao i da je kod nje mažen kao u i sopstvenom domu, ali psihoterapeutkinja je pokrenula pravnu bitku na koju su dve strane potrošile više od neverovatnih 20.000 funti (23.000 evra).

Posle nekoliko godina sudski spor je zaključen i prema presudi, komšinica je pristala da ograniči svoja druženja sa Ozijem.

Evo i originalnog članka iz britanskog Sana. Da ne mislite da izmišljamo, jer stvarno zvuči suludo…

Danas objavljeno

Kortni Kardasijan u vezi je s bubnjarom slavnog benda

D

Nicholas Cage u novom Netflixovom dokumentarcu vodi nas kroz historiju psovki

D

Larry King – Medijski mag sa više od 50 000 intervjua!

D

Ostavite komentar