Željko Samardžić o neopisivoj tragediji koja je zadesila njegovu porodicu - BIGportal.ba
Ex Yu

Željko Samardžić o neopisivoj tragediji koja je zadesila njegovu porodicu

Pevač otkrio da je teško podneo gubitak naslednika

Željko Samardžić već nekoliko decenija je na javnoj sceni, a u njegovoj blistavoj karijeri najveća podrška mu je njegova porodica. Pevač ima tri ćerke, četvoro unučića i suprugu sa kojom deli radost i tugu više od četiri decenije.

Ipak, početak građenja te porodice i zajedničkog života, krenulo je velikom tragedijom i gubikom. Bračni par zadesila je prerana smrt sina, koji je imao samo tri i po meseca. Pevač je u potresnoj ispovesti priča o sahrani bebe i kako su Maja i on prevazišli sve do sada.

“Očeva porodica je iz Nikšića, tamo smo sahranili malog Zlatka, to je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mesec, Maja i ja, sami podelimo tu tugu i uvek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ, ali to je život”, započeo je.

“Nikada čovek ne zna šta mu se može desiti u životu. Idete ulicom, pa vas udari auto, a niste se tome nadali. Bio je beba, imao je tri i po meseca, ime sam mu dao Zlatko, po mom kumu koga sam mnogo voleo. Sećam se tog perioda, moja pokojna baba je došla na babine, prvi put da vidi svog praunuka, za nju je bio veliki šok kada se sve desilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti. Familijarno smo išli svi iz Mostara u Nikšić da odradimo te obrede”, završio je Željko.

Danas objavljeno

Aleksandra Mladenović otvorila dušu: “Ako si ISKREN, ljudi te mogu prevariti”

Zeljka

Anđelka Prpić redovno ide kod PSIHOLOGA: Sada živi po svojim pravilima

Zeljka

NAPUSTILA SCENU U JEKU SLAVE: Gdje je danas Ceca Slavković

Zeljka

Ostavite komentar