Željko Samardžić o borbi sa bolešću: "Otišao sam u penziju" - BIGportal.ba
Ex Yu

Željko Samardžić o borbi sa bolešću: “Otišao sam u penziju”

Pevač Željko Samardžić progovorio je o tome kako je pandemija uticala na njegove angažmane, ali i kako se nosi sa njoj s obzirom na to da već duže vreme boluje od bolesti štitne žlezde.

S obzirom na to da koronavirus ne jenjava, opšte je poznato da je muzička branša možda ponajviše pogođena ovom pandemijom. Na pitanje kako se sa tim bori, Samardžić kaže:

“Ja sam na vreme razmišljao o periodu kada će mi godine sve manje dozvoljavati pevanje, to vreme se poklopilo sa pandemijom. Od oktobra meseca sam penzioner, imam svoju penziju, koja mi je dovoljna. Supruga Maja i ja nemamo neke posebne prohteve. Živimo skroman život, ali dostojan svih onih koji pristojno žive, što bih svima poželeo. Nažalost, nisam ja jedini koji je zarađivao od mojih koncerata. Tu su i instrumentalisti, muzičari, ljudi koji se bave rasvetom, kablovima… Velika mi je radost kad im javljam za koncert, verujem da ih ta vest često obraduje više nego mene”, navodi pevač za “Blic”.

Pandemija je takođe uticala i na njegovu porodicu na zdravstvenom planu, jer su se pojedini članovi zarazili.

“Razboleli su se unuci, pa ćerke i zetovi. Bili su u karantinu 14 dana i hvala bogu prošli su bez težih tegoba. Maja i ja malo više vodimo računa, te smo u redu. Činimo kako se mora. Velika je tuga za onima koji su nas zauvek napustili”, kaže Samardžić, koji se godinama bori sa oboljenjem štitne žlezde.

“Dobro sam sada, već duži period imam taj problem sa štitnom žlezdom. Redovno pijem terapiju i zato je sve pod kontrolom. Trudim se da živim zdrav život, da što više budem na svežem vazduhu, pa mi ne otežava svakodnevnicu. Prilagođavam se generalno kako godinama, tako i vremenu u kom živimo. Nažalost korona nam baš ne ide u prilog”, ističe Željko, koji ovih dana ima razlog i za slavlje, jer se bliži trenutak kada će dobiti četvrto unuče.

Danas objavljeno

Severina blista u zagrljaju poznatog muškarca, je li bolji frajer od Igora?

Vanja A

Nives Celzijus pretjerala sa sunčanjem pa izgorila

Vanja A

Marina Visković pozirala u bikiniju

Vanja A

Ostavite komentar