Željko Joksimović otvara čak tri televizije, a evo ko će biti glavne zvijezde - BIGportal.ba
Ex Yu

Željko Joksimović otvara čak tri televizije, a evo ko će biti glavne zvijezde

Popularni pjevač nema iskustva u TV biznisu, ali potrudio se da okupi iskusnu ekipu

Popularni pjevač nema iskustva u TV biznisu, ali potrudio se da okupi iskusnu ekipu

Popularni pevač nema iskustva u TV biznisu, ali potrudio se da okupi iskusnu ekipu. U projekat je, kako saznajemo, uključena Manja Grčić, koja je do maja bila generalna direktorka televizije Prva, a iza sebe ima dugogodišnji rad u medijima. O voditeljima i urednicima se još pregovara, a među novim imenima neće se naći voditeljke Maja Nikolić i Nataša Miljković. Obe su skoro napustile TV Prva, prvo Nikolićeva, koja je krajem juna rekla da odlazi iz privatnih razloga, a zatim i Miljkovićeva ,koja se nije oglašavala o razlozima odlaska. Obe su sada demantovale da će se naći u Željkovom “jatu”.

– Informacija da prelazim na te televizije je potpuno neistinita. Isto važi i za Natašu Miljković – istakla je Maja Nikolić za “Novosti”.

Voditeljka Nataša Miljković je na društvenoj mreži “Tviter”demantovala natpise da će se naći na nekoj od Joksimovićevih televizija.

Izvesno je, ipak, da je Regulatorno telo za elektronske medije izdalo 4. juna dozvolu za kablovsko emitovanje tri kanala – K1 studio, Stajl fajl i TV Dr. Sve tri televizije su u vlasništvu firme “Minakord medija” koja je registrovana u Agenciji za privredne registre 17. maja kao preduzeće za proizvodnju televizijskog programa. Kao direktor je upisan Željko Joksimović. Za sve tri televizije, REM je izdao dozvolu koja važi do 1. juna 2027. godine.

Voditeljke Maja Nikolić i Nataša Miljković neće raditi kod Željka Foto Prva

Program Stajl fajla biće namenjen najmlađima, TV Dr će biti specijalizovan kanal posvećen zdravstvu, dok će na kanalu K1 studio biti emitovan muzički program. Kako nezvanično saznajemo, sve tri televizije trebalo bi da se nađu u ponudi “Telekomove” usluge Open IPTV, ali zasada, nema potvrde.

– Nemamo komentar na tu informaciju. Ništa još nije dogovoreno, ni potpisano – rekli su nam u “Telekomu.”

JOVANA OSTAJE NA PRVOJ

MADA svi očekuju da Željkova supruga Jovana Joksimović bude na čelu ovog projekta, ona sigurno ostaje na Prvoj, potvrdili su nam u toj televiziji. Joksimovićeva, koja sa kolegom Srđanom Predojevićem radnim danima na Prvoj vodi “Jutro sa Jovanom i Srđanom”, trenutno je na letnjoj pauzi. Na televiziji Prva će ostati barem još neko vreme, dok joj ne istekne ugovor.

Danas objavljeno

Za 23 dana dobila 10 kg: Sofija Rajović o zdravstvenoj tegobi s kojom se borila

Vanja A

Jelena Rozga je kao mala s bakom čuvala ovce, a sestru Juliju već dugo krije od javnosti

Vanja A

Marko Bulat otkrio da je njegova supruga Marija u teškom zdravstvenom stanju

Vanja A

Ostavite komentar