28. Februara 2020.

Željeznice Srpske zatvaraju pružne prelaze

Big Portal

Ovo su naveli iz preduzeća Željeznice Republike Srpske u svom dopisu koji su uputili Stanici za bezbjednost saobraćaja Policijske uprave Prijedor.

U dopisu su saopštili da će od prvog marta zatvoriti službeno mjesto Brezičani u vremenu od 20 sati uveče do osam sati ujutru.

– Putni prelaz u stanici Brezičani, u km 155+165, biće neobezbijeđen, odnosno rampa će biti podignuta, ali će svi vozovi koji saobraćaju kroz stanicu Brezičani u vremenu od 20 do osam časova imati obavezu da stanu ispred navedenog putnog prelaza, te na uvjerenju mašinovođe da na putnom prelazu i u neposrednoj blizini nema drumskih vozila ili pješaka, voz će oprezno nastaviti vožnju sve dok vučno vozilo ne pređe preko putnog prelaza, a i dalje propisanom brzinom – navedeno je u dopisu koji je potpisao generalni direktor Željeznica RS Slavko Gligorić.

Napominju da će ovakav način rada trajati do opoziva te mole policijske službenike da obrate pažnju na ponašanje vozača drumskih vozila kako bi se izbjegle bilo kakve neželjene situacije.

(Srpskainfo)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare