Želite li vlastitog R2-D2 robota koji stane u džep? Da, i to je moguće - BIGportal.ba
Nauka i IT Tehnologija

Želite li vlastitog R2-D2 robota koji stane u džep? Da, i to je moguće

Ne samo da će spoljašnjim izgledom podsećati na legendarnog robota, već će i na ekranu biti minijaturni R2-D2 kojeg će vlasnici morati da maze i paze.

Sećate li se Tamagotchija? Onih malih jajastih elektronskih uređaja koji su glumili kućnog ljubimca krajem 1990-ih godina? Uskoro će nova verzija biti dostupna na tržištu i, u skladu s vremenom i trenutkom izlaska, imaće neke nove mogućnosti.

Ovoga puta su iz japanske kompanije Bandai, koja proizvodi Tamagotchije, najavili kako će se u novembru, na tržištu naći i posebna verzija Tamagotchija – koja će biti poput poznatog robota iz Zvezdanih ratova – R2-D2.

Ne samo da će izgledom podsećati na legendarnog robota, već će i na ekranu biti minijaturni R2-D2 kojeg će vlasnici morati da maze i paze. Kako ističu iz Bandaija, vlasnici će morati da nauče R2-D2 čak 19 različitih veština, brinuti se da su mu baterije napunjene, da je čist i, naravno, igrati se s njim kako bi bio zadovoljan.

Ukoliko sve to naprave kako bi trebalo, R2-D2 će otključati čak sedam dodatnih mini igara. A ukoliko ga slučajno zanemare predugo, postaće tužan i Jawas će ga odvesti u nepoznato.

Cena bi se trebalo da bude oko 20 dolara, pa se u Bandaiju nadaju da će ovaj mali virtualni robotić pronaći put do džepova brojnih ljubitelja Zvezdanih ratova.

Danas objavljeno

Xiaomi Watch Color 2 stiže sa izdržljivom baterijom, 117 sportskih modova

Zeljka

TikTok sada ima milijardu mjesečnih korisnika

Zeljka

Nokia će uskoro predstaviti novi tablet

Zeljka

Ostavite komentar