Želite da stalno misli na vas? Imamo 10 jednostavnih načina! - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Želite da stalno misli na vas? Imamo 10 jednostavnih načina!

Žene vrlo često misle da ih muškarci dovoljno ne vole, da ne misle o njima i da im tokom dana ne nedostaju

ONI koji pokušavaju da izgrade partnerske odnose sa svojim najdražim će dokazati da je to težak posao koji zahteva puno ljubavi, strpljenja i napora. Po pravilu, žene su emotivnije od muškaraca. One stalno prate sve „propuste“ svog partnera i nikada im nije dosta pažnje i ljubavi. Zato žene vrlo često misle da ih muškarci dovoljno ne vole, da ne misle o njima i da im tokom dana ne nedostaju.

Iako to nije sasvim tačno, mi ćemo vam pomoći da rešite ovaj problem. Predlažemo deset jednostavnih načina koji će učiniti da vaš partner stalno misli na vas. Probajte barem jedan od njih i nećete dugo čekati rezultate!

1. Namerno ostavite svoje stvari za sobom
Pokušajte ovaj trik. Ostavite svoje stvari u njegovom stanu ili kolima. Možete ostaviti poruku, svoju narukvicu ili naušnicu. Kada pogleda ove male stvari, on će pomisliti na vas i vreme koje ste proveli zajedno.

2. Lični prostor je važan
Ako se viđate često, normalno je da mu nećete nedostajati. Zato je potrebno dati partneru lični prostor. Dakle, pohađajte kurseve jezika ili časove joge, idite u kupovinu sa svojim prijateljicama ili slično.

3. Neka čeka
Ne bi trebalo odmah da odgovorite na njegove pozive i poruke. Pa, to ne znači da treba čekati satima pre nego što odgovorite, ali biće u redu da sačekate nekoliko minuta pre nego što pošaljete poruku. Na taj način ćete ga „naterati“ da misli na vas.

4. Usporite stvari
Veoma često ljudi vole kada se odnosi brzo razvijaju. Međutim, ako primetite da vaš voljeni žele sve odmah i sad, trebalo bi da usporite stvari. Trebalo bi da ga upoznate i bolje razumete. Na taj način će jedva čekati vreme koje će provesti sa vama.

5. Parfem
Mali trikovi takođe će vam pomoći da postignete svoj cilj. Možete koristiti svoj parfem kako biste učinili da misli na vas. Trebalo bi da bude jedinstven i delikatan, i kada on oseti ovaj miris gde god da je, on će pomisliti na vas.

6. Dodajte neku misteriju
To znači da ne bi trebalo da budete kao otvorena knjiga za njega. Dodajte misteriju i ne govorite sve o vama na prvom sastanku. Na taj način ćete učiniti da želi da vas ponovo vidi i bolje upozna.

7. Avanture
Vrlo često muškarci žele da budu jedina osoba sa kojom će njegova partnerka provoditi vreme. Zato treba da provedete vreme i imate avanture ne samo sa njim, već i sa svojim prijateljima. Znaće da se zabavljate sa drugim ljudima i nedostajećete mu.

8. Pokaži malo interesovanja za nekoga (ili nešto drugo)
Po pravilu, muškarci žele da njihove žene pripadaju samo njima. Zato je poželjno da ga učinite malo ljubomornim. Možete mu reći da želite provesti neko vreme na časovima. Međutim, pazite da ne preterate, sve treba učiniti umereno.

9. Izgledajte lepo
Kada idete na sastanak sa njim, potrudite se da izgledate sjajno. Nosite nešto elegantno, sredite kosu i ne zaboravite na šminku. Pamtiće vaš neverovatan izgled dugo vremena.

10. Pokažite da imate ponos
Provedite vreme sa njim, kuvajte za njega nešto ukusno, zabavite se i razumite ga, ali pokažite mu, da imate ponos i dostojanstvo. Na taj način ćete učiniti da žudi za vašim društvom i pažnjom.

Izvor. Novosti

Danas objavljeno

Glumica iz “Čuvara plaže” oduzima dah izgledom

Vanja A

Sting je 30 godina u braku s ovom glumicom, mnogi nisu odobravali njihovu vezu

V.R.

Devet godina krio majčinu smrt da bi podizao njenu penziju

V.R.

Ostavite komentar