1. Jula 2020.

Želite da izgledate MLAĐE? Nikakav problem, ali evo koliko puta morate imati SEKS

Big Portal

Redovno upražnjavanje seksualnih aktivnosti sa partnerom, naučno je dokazano, pozitivno utiče na zdravlje i raspoloženje. Posledično, dobro raspoloženje čuvaju lepotu i održavaju izgled kože mlađom.

Poslednje istrživanje jednog Evropskog univerziteta pokazalo je da se ljudi, koji ,u proseku imaju seks 3 puta nedeljno izgledaju i do 7 godina mlađe.

Takođe, ova studija je pokazala i da posedvanje televizora u spavaćoj sobi značajno utiče na učestalost seksa, pa parovi koji nemaju televiziju u sobi u proseku imaju 50 odsto više seksa od parova koji u spavaćoj sobi imaju televizor. 

Dokazano je i da žene osećaju veće zadovoljstvo tokom seksa sa muškarcima, koji puno zarađuju. Takođe, žene koje redovno vežbaju imaju bolju cirkulaciju i u genitalnom području, a samim time su i zadovoljnije seksualnim životom.

Osim toga, žene koje nisu u vezi više privlače zauzeti, nego slobodni muškarci. Nije tajna da je i nešto više od polovine žena bar jednom u životu koristilo vibrator, ali i da su pripadnice lepšeg pola koje redovno masturbiraju sklonije doživljaju orgazma u seksualnom odnosu sa partnerom.

I ono što smo i same znale – nošenje potpetica od 10 centimetara, osim što nas čini seksipilnijima, pospešuje snagu mišića nogu i zadnjice, a to pomaže za jači doživljaj orgazma.

novosti.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare