31. Marta 2021.

Želim Mitru da ga niko nikad ne prestigne!

Big Portal

Utisak je posle prvog, isti kao i posle 90. minuta: pouzdan, smiren, jak na lopti, dragocen za ekipu. Čestitke! Za sve što je uradio u trećem kolu planetranih kvalifikacija.

Utisak je posle prvog, isti kao i posle 90. minuta: pouzdan, smiren, jak na lopti, dragocen za ekipu. Čestitke! Za sve što je uradio u trećem kolu planetranih kvalifikacija.

„Zadovoljan sam bodovima i fantastičnom atmosferom, pre svega. Zatim i svojom igrom. A što se primljenog gola tiče… Glup gol, penal praktično ni iz čega, bez šanse… Zakuvalo se, ali kad veruješ da možeš neke stvari da prevaziđeš, da se izvučeš iz neugodnog položaja i ostvariš rezultat koji si zamilsio, ideš ka cilju, da budeš pobednik. Možda je ovako i slađe“, komentariše Spajić za Sport Klub.

Gde slađe, srce samo što nije stalo kad je Azerbejdžan izjednačio, minuti su leteli kao sekunde?

„Kad se trijumfuje, mnoge stvari su dozvoljene, pa i moja malopređašnja konstatacija.“

U pravu ste, idemo dalje, centarfor Aleksandar Mitrović je doneo pobedu Srbiji?

„Bog mu vraća za sav trud. Znate šta želim Mitru…“

Zabeležićemo…

„Nadam se da će da zacementira poziciju vodećeg srpskog golgetera, toliko jako da ga niko nikad neće prestići. Od srca, od Uroša Spajića!“

Već može da se govori o „fenomenu Mitrović“, ako slučajno ne ide timu, svi ga traže, u stanovima tokom TV prenosa odjekuje: „dajte Mitru, dajte Mitru“?

„Čovek je neverovatan, toliko malo prostora mu je potrebno da iskaže kvalitet, a ne igra u Fulamu?! Čudo nad čudima.“

Hvala Mitroviću što postoji…

„Živ bio i doneo Srbiji plasman na SP!“

Dobro je išla proslava prvog Mitrovićevog pogotka u susretu sa Azerima?

„Uvežbavali smo na treninzima, dogovarali se da obavezno primenimo kad zatresemo mrežu…I, videli ste to zajedništvo, koje se pogotovo uočilo u trenucima posle 2:1. Selektor Stojković, kompletna klupa, kapiten Tadić…“

Sedam bodova iz tri meča?

SK.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare