"ŽELIM LJUBAV I BEBU" Milica Todorović otkrila kako slavi Božić i koje su joj želje u 2021. godini - BIGportal.ba
Ex Yu

“ŽELIM LJUBAV I BEBU” Milica Todorović otkrila kako slavi Božić i koje su joj želje u 2021. godini

Milica Todorović ne krije da je posebno radosna što ove godine provodi Božić sa svojom porodicom, s obzirom na to da je u prethodnom periodu uglavnom bila odsutna zbog posla.

Kako kaže, uživa u svim običajima koje ova praznik nalaže i otkriva da obično kovanica iz česnice završi u njenim rukama.

– Poštujem tradiciju, ali nažalost, zbog mog posla rijetko sam sa porodicom za Božić. To sam uvijek voljela, da sam sa njima i da ispoštujemo sve običaje. Mnogo volim tu tradiciju i mislim da je to ono što zbližava ljude i donosi lijepu i čistu energiju u domove – ističe Milica i dodaje:

– Ja uvek dobijam paricu iz česnice jer ja najviše radim. Ona ide kod onoga ko je najvrijedniji i najviše zarađuje, zar ne? Tako da se nadam da ću je dobiti i ove godine – kroz smeh poručuje pevačica.

 Prvenstveno poručujem svima da se čuvaju, želim im lijep Božić da uživaju u svim običajima, da ih ispoštuju koliko ko može, ali da se ne okupljaju u većem broju, već u najužem krugu. Od srca svima želim sreću i zdravlje, jer smo ove godine shvatili da bez zdravlja ne možemo ništa, niti da slavimo običaje, niti da radimo posao, niti da budemo sa ljudima koje volimo, a ni da ih zagrlimo – kaže mlada pevačica i dodaje da je oduvijek najviše voljela da na selu proslavlja Božić:https://358107d9fc7936052b8936bf5dca2c26.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

– Volim da obučem nošnju, u njoj se osjećam kao dijete i to mi nosi lijepu energiju. Voljela sam oduvijek da idem na selo kad je Božić, obavljala sam sve stare običaje. Dešavalo se da me ogrnu velikim ćebetom, pa mi daju da džaram vatru ogromnim badnjakom, znate kako je to na selu sve veliko. Pa mi daju veliko pile, pa ga očerupam, pa bacam sijeno ispod stola i to je za mene uvijek bilo lijepo.

Mlada pevačica ne krije da, pored velikih koncerata, priželjkuje da u narednom periodu postane majka.

– Želim sebi zdravlje, koncerte, Sava centar, Arenu, pa želim sebi bebu i ljubav. Tako, skromna sam, od sad pa nadalje, želim to sebi – kroz osmijeh kaže Milica i dodaje:

– Razmišljam odavno da se ostvarim u ulozi majke, samo kad se bude desilo, desiće se. Kako ovaj odozgo diriguje, tako će biti.

Ona takođe ne krije da priželjkuje muškarca sa kojim će joj se poklopiti energija.

– Nikad nisam imala neke standarde što se tiče muškaraca, prosto ako nam se energije poklope, to je to. Najbitnije je da među nama ima povjerenja, poštovanja i razumijevanja. To je za mene ravnopravan muškarac i, naravno, sve to treba da bude sa obe strane da bi veza opstala, piše Blic.

Ukoliko se pandemija ne stiša ni u 2021. godini, Milica ne brine za sebe, jer pored nastupa ima određene zamisli čime bi mogla da bavi u pauzi od nastupa.

– Ja sam multipraktik, mogu svašta da radim. Mogu da šminkam, mogu da prodam svoje slike za velike pare, mogu svašta, ali nisam o tome razmišljala zasad.

Danas objavljeno

Na kućnu adresu Mie Borisavljević stigao rođendanski poklon, Bojan nadmašio sebe

V.R.

Seka Aleksić u lateks haljini pokazala kako se “nose” obline

V.R.

Milan Stanković nigdje ne nastupa, ali vodi biznis u Čikagu

V.R.

Ostavite komentar