13. Decembra 2019.

Žele da krunišu brakom njihovu ljubav, ali ih u tome sprječava njena vjera

Big Portal

Pevač Blejk Šelton i pevačica Gven Stefani jedan su od najslađih parova na svetskoj muzičkoj sceni. Par je u srećnoj vezi već četiri godine i bilo je mnogo glasina da se par verio i planira venčanje. Oni još nisu preduzeli taj korak. Iako oboje žele da stupe u brak, to nije moguće jer Gven nije u potpunosti razvedena od bivšeg muža Gavina Rosdela.

Blejk je hteo da zaprosi Gven pre mnogo vremena, ali su oboje odlučili da idu polako jer je Gven katolikinja. Gven želi da se venča u crkvi, ali izvor blizak paru rekao je da je trenutno brak nemoguć zbog njene vere i prethodnog razvoda.Konferencija katoličkih biskupa Ujedinjenih Američkih Država nalaže da, ukoliko jedan od supružnika nije mrtav, Crkva zahteva od razvedenih katolika da prilože deklaraciju o poništavanju braka pre nego što sklope drugi, piše Womans Healtmag. Pre nego što joj bude omogućeno da se uda za Blejka, Gven mora da dobije i crkveni razvod od Gavina.

Iako još čekaju venčanje, izvor blizak paru kaže da su njih dvoje već dovoljno ozbiljni i da jedno drugo smatraju partnerima za ceo život.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare