"Zdravo da ste" organizuje besplatne radionice za djecu - BIGportal.ba
Banja Luka

“Zdravo da ste” organizuje besplatne radionice za djecu

Udruženje građana “Zdravo da ste” Banjaluka realizuje projekat “Klubovi za djecu i porodicu”.

Ističu da implementacijom ovog projekta žele osigurati veću uključenost djece u društveno kulturni život zajednice, bolju informisanost djece o prilikama i mogućnostima, oporavak djece od pandemije kroz uključivanje u različite edukativno- kreativne sadržaje, promocija zdravih navika, odgovornog ponašanja, solidarnosti i aktivizma.

Dodaju da se u prostorijama Mjesne zajednice Centar 1 i Omladinskom centru „Zdravo da ste“ redovno odvijaju aktivnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena i razvoja pozitivnih životnih vještina.

Radionice su besplatne i namijenjene djeci u dobi od šest do 15 godina, a svi koji žele mogu se pridružiti u sljedećim terminima: svakog ponedjeljka u 18 časova („Zdravo da ste“ –Park „Mladen Stojanović“) i svakog četvrtka u 18.30 časova (MZ Centar 1- Ulica Sime Šolaje 7).

Takođe, kroz ovaj projekat, „Zdravo da ste“ nudi i uslugu besplatnih časova pomoći u učenju za osnovce, a svi zainteresovani mogu se obratiti na broj telefona: 051/218-363, ili porukom na Fejsbuk stranicu Zdravo da ste OC.

Pozvali su djecu da uzmu učešće u aktivnostima i pridruže se na njima najbližoj lokaciji.

SrpskaiNFO

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 05.decembar 2022. godine

Vanja A

Zbog “Banjalučke zime”: Obustava saobraćaja tokom vikenda u centru grada

M.

Banj brdo i 2023. godine bez skijališta

M.

Ostavite komentar