21. Juna 2022.

Zdravko Čolić se oglasio nakon krađe novca u koju je navodno umiješana i njegova ćerka

Big Portal

Nakon što je u medijima odjeknula vest da je iz sefa Zdravka Čolića nestalo 20.000 evra, pevač Zdravko Čolić je izdao saopštenje za mediji, kako bi prekinuo spekulacije o krađi i umešanosti njegove ćerke Une.

– Na ovaj način porodici je nanesena nemerljiva šteta, a ovim putem obraćamo vam se kako bismo zaustavili širenje lažnih vesti i apelovali na sve medije da ne učestvuju u kreiranju netačnih informacija, koje u prvi plan stavljaju nezaštićene pojedince i osobe koje nisu javne ličnosti, što je u ovom slučaju ćerka Zdravka Čolića. Ovim putem ističemo da je vest o navodnom nestanku novca u kući Zdravka Čolić apsolutno laž – stoji u saopštenju i dodaje se:

https://www.instagram.com/p/Ce_WjlgMjgB/?utm_source=ig_web_copy_link

– Svi mediji koji su preneli vest bez prethodne provere biće sankcionisani svim raspoloživim pravnim sredstvima. Zdravko Čolić nikada nije na ovaj način komunicirao sa medijima, ipak kada je porodica u pitanju mora se poštovati odluka o privatnosti, uzimajući u obzir sve moralne i ljudske kodekse. Plasirajući lažne informacije novinari su sigurno povećali čitanost portala, ali su naneli nemerljivu štetu porodici Čolić i obmanuli javnost Srbije i zemalja regiona – navodi se u zvaničnom saopštenju Čole i njegovog tima.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare