Zdravko Čolić se oglasio nakon krađe novca u koju je navodno umiješana i njegova ćerka - BIGportal.ba
Ex Yu

Zdravko Čolić se oglasio nakon krađe novca u koju je navodno umiješana i njegova ćerka

Legendarni pevač izdao je saopštenje

Nakon što je u medijima odjeknula vest da je iz sefa Zdravka Čolića nestalo 20.000 evra, pevač Zdravko Čolić je izdao saopštenje za mediji, kako bi prekinuo spekulacije o krađi i umešanosti njegove ćerke Une.

– Na ovaj način porodici je nanesena nemerljiva šteta, a ovim putem obraćamo vam se kako bismo zaustavili širenje lažnih vesti i apelovali na sve medije da ne učestvuju u kreiranju netačnih informacija, koje u prvi plan stavljaju nezaštićene pojedince i osobe koje nisu javne ličnosti, što je u ovom slučaju ćerka Zdravka Čolića. Ovim putem ističemo da je vest o navodnom nestanku novca u kući Zdravka Čolić apsolutno laž – stoji u saopštenju i dodaje se:

– Svi mediji koji su preneli vest bez prethodne provere biće sankcionisani svim raspoloživim pravnim sredstvima. Zdravko Čolić nikada nije na ovaj način komunicirao sa medijima, ipak kada je porodica u pitanju mora se poštovati odluka o privatnosti, uzimajući u obzir sve moralne i ljudske kodekse. Plasirajući lažne informacije novinari su sigurno povećali čitanost portala, ali su naneli nemerljivu štetu porodici Čolić i obmanuli javnost Srbije i zemalja regiona – navodi se u zvaničnom saopštenju Čole i njegovog tima.

Danas objavljeno

Miloš Timotijević priznao da je potražio stručnu pomoć: “Dve godine sam odlazio intenzivno na psihoterapije”

Vanja A

Zabranjena ljubav: Oteo ju je da bi se tajno vjenčali

Vanja A

Autfit koji još niko nije ponio kao ona: Senidah svjetska zvijezda

Zeljka

Ostavite komentar