Zdravko Čolić prvi put o nasljednicama: "Uvijek ću biti tu za njih" - BIGportal.ba
Ex Yu

Zdravko Čolić prvi put o nasljednicama: “Uvijek ću biti tu za njih”

Legendarni pevač retko govori o svom privatnom životu, ali je sada napravio izuzetak

Zdravko Čolić jedna je od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima. Poznat je po tome što svoj privatni život drži podalje od budnog oka javnosti.

U braku sa Aleksandrom dobio je dve ćerke – Unu (21) i Laru (16). Za razliku od svojih roditelja, Una je sktivna na društvenim mrežama, gde često objavljuje fotografije sa putovanja, proslava, iz provoda. Izrasla je u pravu lepotu, a mediji uveliko pišu o njenom aktraktivnom izgledu.

https://www.instagram.com/p/CkYvbHsLWtJ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=173701df-9394-4ce3-b7d7-03ce0239eb96

Čola ne priča puno o svojoj porodici, ali je ovog puta napravio presedan i otkrio da njegove ćerke poseduju talenat za muziku, ali da on ne želi da ih forsira da se bave pevanjem:

“One su muzikalne, ali kad ja pokušam nešto i pitam ih hoćemo li nešto snimiti, onda se tu malo povuku. Vole muziku i slušaju raznorazne pravce. Polako ulaze u nešto što je, ja bih rekao, muzički kvalitetnije. Obično su to samo digitalne nove pesme, naše ili strane, Đ varijante i to. Ali kako prolaze godine, vidim da znaju i slušaju i neke moje pesme. Kada bi one to htele, da se bave muzikom, svakako bi ih podržao u tome i ispratio bih njihov talenat”, započeo je priči za “Hello” pa se nadovezao:

“Ali pre svega, one su te koje bi morale da pokažu neku inicijativu jer nema ništa od toga da nekoga vučemo u nešto. Nikad nisam voleo roditelje koji sile decu na nešto ako nisu za to. Idemo na medicinu, matematiku, tenis, prestiž i slično, ako dete nije za to, nije. Isto je kad je i umetnost u pitanju. Verujem da će s vremenom i polako otkrivati šta je ono što ih privlači, za šta osećaju strast i želju da se tome posvete, a ja ću svakako tu uvek biti za njih da ih podržim u tome.”

Otkrio je da će on uvek biti tu za njih, čime god budu želele da se bave:

“Vidim da vole da se slikaju. Bile su par puta na nekim događanjima i onda stavljaju te fotografije na Facebook, Instagram i to, pogotovo starija ćerka. To su sad te godine, ali i odraz cele te generacije koja odrasta uz društvene mreže i vodi neki drugačiji život od onog koji smo mi živeli. Voleo bih da jednog dana rade ono što vole, da budu samostalne, da same zarađuju i da se ostvare u tome, a tata će uvek biti tata i tu za njih. Šta će to biti i hoće li se baviti javim poslom s jedne strane je u Božjim rukama, a s druge strane važna je i njihova ambicija”, zaključio je za pomenuti magazin.

Danas objavljeno

Tea Tairović ponovo privedena, ovog puta u Švedskoj

Vanja A

Godinama bježi od kamera: Kako danas izgleda bivši muž Sanje Marinković

Vanja A

Drama na koncertu Miroslava Ilića: Došlo do tuče u publici, mladić hospitalizovan

V.R.

Ostavite komentar