Zdravko Čolić o Đuričiću: "Čudesan, neponovljiv, beskrajno talentovan" - BIGportal.ba
Ex Yu

Zdravko Čolić o Đuričiću: “Čudesan, neponovljiv, beskrajno talentovan”

Zdravko Čolić oprostio se emotivnom porukom od svog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika, bubnjara Dragoljuba Đuričića, koji je preminuo juče u Beogradu, od posledica koronavirusa.

“Radili smo i stvarali zajedno više od četiri decenije i osećam ogromnu tugu, otišao je prerano. Nedostajaće mi njegova životna filozofija, kao i njegov neodoljiv humor kojim nas je obasipao. Uvek je bio tu kad treba da sasluša i posavetuje”, napisao je pevač na svom Instagram profilu.

Kako je rekao, Đuričić je bio veliki umetnik i još veći čovek.

“Čudesan, neponovljiv, beskrajno talentovan i nadasve drag svima. Bio je ljudina vanserijske energije i inteligencije. Hvala ti za iskreno prijateljstvo. Svima ćeš nam neizmerno nedostajati”, dodaje Čolić.

Podsetimo, Đuričić je 24. februara primljen na intenzivnu negu bolnice “Dragiša Mišović” u Beogradu, nakon nekoliko dana lošeg zdravstvenog stanja i visoke temperature. Od posledica koronavirusa, juče je i preminuo u istoj bolnici.

Čuveni bubnjar svirao je u grupama “Leb i sol” i “Kerber”, a od 1997. godine je vođa orkestra koji prati Zdravka Čolića na koncertima.

Danas objavljeno

Lazić: Devojka kaže da će me ostaviti, ako napravim “ružno dijete”

Vanja A

Ovaj pjevač je bio Severinin prvi dečko, kasnije i zaručnik: Pogledajte kako danas izgleda

Vanja A

Lidija Vukićević objavila nikad viđenu sliku sa sinovima

Vanja A

Ostavite komentar