Zdravko Čolić je pjesmu "Noć mi te duguje" POSVETIO JEDNOJ ŽENI: Bila je njegova velika ljubav - BIGportal.ba
Ex Yu

Zdravko Čolić je pjesmu “Noć mi te duguje” POSVETIO JEDNOJ ŽENI: Bila je njegova velika ljubav

Pesma “Noć mi te duguje” sluša se već dve decenije, a Zdravko Čolić posvetio ju je glumici Jasni.

Zdravko Čolić (71) je već godinama u skladnom braku sa Aleksandrom, ali pre nje je voleo sarajevsku glumicu Jasnu Ornel Beri (67). Ona je bila njegova velika ljubav, a zaljubio se u nju na prvi pogled.

“Noć mi te duguje” Zdravko Čolić je posvetio…

Bilo je to 1970-ih u Sarajevu, gde su tada oboje živeli.

– Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo pevači već i glumci, slikari… Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je rezerviran samo za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život – rekla je glumica za bosanske medije.

Svako je krenuo svojim putem, ali nakon rata opet su se sreli, ovoga puta u Beogradu. Kako je ispričala glumica, susret je bio vrlo emotivan. Za Zdravka je rekla da je dobar čovek i da je pun pozitivne energije te dodala:

– To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu “Noć mi te duguje” – zaključila je glumica.

Danas objavljeno

Brutalna poruka Slobe Radanovića zbog drame na Kosovu: “Na koju ste silu udarili, jadna vam majka…”

Vanja A

Ovako je Ela Dvornik izgledala prije estetskih zahvata

Vanja A

Nada Obrić zapjevala u javnosti nakon dvije decenije

Vanja A

Ostavite komentar