Zbogom Galaxy Note? Novi Samsung-ovi "savitljivi" telefoni premijerno 11. avgusta - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Zbogom Galaxy Note? Novi Samsung-ovi “savitljivi” telefoni premijerno 11. avgusta

Samsung je poslao pozivnice za Galaxy Unpacked koji će se dogoditi 11. avgusta, a kao i većina događaja ove godine, biće online.

Prethodnih godina Samsung je u avgustu tradicionalno predstavljao nove uređaje iz Note serije. Međutim, ovog puta izveštaji ukazuju da neće biti novog Note-a, a to je postalo očiglednije kada su ove godine Galaxy S21 modeli dobili podršku za Pen. Olovka je bila zaštitni znak Note linije od njenog početka i razlikovala je tu seriju od svoje braće i sestara sa oznakom S.

Sada je verovatnije da ćemo na osnovu poziva videti nove preklopne telefone poput modela Z Flip i Z Fold 2. Samsung je u maju pokazao više koncepata savitljivih ekrana i iako će možda proći neko vreme dok te koncepte ne vidimo u stvarnim proizvodima, kompanija očigledno nastavlja da radi na toj tehnologiji.

Samsung je takođe potvrdio da će na ovom Unpacked-u lansirati novi Galaxy Watch, a uređaj će pokretati verzija Wear OS-a koja je razvijana u partnertsvu sa Google-om. Takođe postoje šanse da će Samsung predstaviti nove slušalice, jer se glasine o Galaxy Buds 2 neko vreme pojavljuju na društvenim mrežama.

Danas objavljeno

Budite oprezni – obratite pažnju šta ste odobrili

Vanja A

MediaTek Dimensity 9000 će biti duplo skuplji od svog prethodnika

Vanja A

Honor 60 prikazan uživo i u četiri boje

Vanja A

Ostavite komentar