Zbogom dugoj kosi: Alen Ademović pokazao novu frizuru - BIGportal.ba
Ex Yu

Zbogom dugoj kosi: Alen Ademović pokazao novu frizuru

Pjevač i nekadašnji frontmen “Miligram” benda, Alen Ademović, sinoć se pojavio na promociji novog albuma Suzane Jovanović u društvu supruge Natalije.

Iako je pjevač sve iznenadio novom frizurom, za koju se pobrinuo čuveni frizer Mister Iks, jer je publika godinama unazad navikla da ga vidi sa dugom kovrdžavom kosom, veću pažnju privukla je njegova žena.

Supruga, sa kojom je u braku već deset godina, gotovo nikada se ne pojavljuje sa njim na javnim događajima, niti se oglašava za medije.

Lijepa Natalija napravila je izuzetak zbog Suzanine promocije, te je ruku pod ruku sa suprugom došla da podrži pjevačicu, prenosi Telegraf.

Zaista,neobična boja glasa! - ALEN ADEMOVIĆ: Žena i ja se volimo kao dva  đavola - CURE.ba

Inače, Alen i Natalija su se nakon jednoipogodišnje veze zakleli na vječnu ljubav 23. juna 2011. godine, a 5. januara 2012. postali su roditelji sina kojem su dali ime Antonio.

“Uspevam da uskladim sve i budem sa porodicom u najvažnijim zajedničkim trenucima. Bio sam prisutan kada je moj sin izgovorio svoju prvu reč – deda. Ne znam od koga ju je čuo i nije mi jasno kako je pored oca i majke izabrao baš dedu! (Smeh) Nisam izostao ni kada je napravio svoj prvi korak”, s ponosom je istakao muzičar u jednom intervjuu.

Telegraf.rs

Danas objavljeno

Dizajnerka optužila Natašu Bekvalac i Rastu za plagijat!

Zeljka

Sa ukusom ili ne? Iva Štrljić u najprovokativnijem izdanju do sada

Zeljka

Fotografija sa svadbe Mate Rimca: Bajaga i žuta Nevera

Zeljka

Ostavite komentar