Zbog viška kilograma mu ugroženo ZDRAVLJE, hitno otišao pod nož! - BIGportal.ba
Ex Yu

Zbog viška kilograma mu ugroženo ZDRAVLJE, hitno otišao pod nož!

Darko Lazić već dve godine ima velike poteškoće zbog prekomerne kilaže, s kojom se bori od saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru 2018. godine.

Nakon toga pevaču je višak kilograma počeo da smeta, a sve mu je bilo gore zbog bolova u kuku. Međutim, pevač je smogao snage i hrabrosti, pa je prošle nedelje otišao pod nož.

“Darko je smanjio želudac jer je to bio jedini način da se izbori s viškom kilograma. On je nakon operacije trpeo jake bolove, ali će se uskoro vratiti i nastupima budući da je pauzirao jedan vikend”, kaže izvor za Skandal i objašnjava da je to bio jedini način da se pevač spase.

“Operacija želuca bila je jedino rešenje za njega. Njemu nijedna dijeta nije pomogla niti je on mogao da se potrudi da izgubi kilograme, a zbog posledica povreda nije sposoban ni da se bavi sportom. Darku je inače ozbiljno bilo ugroženo zdravlje zbog povišenog pritiska, tako da je postojao i rizik od infarkta”, rekao je izvor

“Imao je velike probleme kako sa kukom tako i sa pritiskom, a to je veoma ozbiljno”.

Operacija je prošla bez ikakvih problema, trajala je oko sat vremena, a drugog dana posle laparoskopske operacije, pevač je pušten kući. Lazić je, prema Kurirovim izvorima, na prvu kontrolu došao veoma raspoložen, nasmejan i sve vreme je razgovao sa ostalim pacijentima na klinici i slikao se s njima. Ova operacija košta 300.000 dinara. 

FOTO: ZORAN JEVTIĆ

Kurir.rs/Skandal/Foto Kurir

Danas objavljeno

TOŠE PROESKI BI DANAS NAPUNIO 40 GODINA: Ne prođe ni dan da se na radiju ne čuje neka njegova pesma

D

Eva Ras o vezi sa mlađim dečkom: “Ispada da sam ja neka razvratna baba koja juri mladiće. Ne jurim”

D

OVO JE UNUKA LjUBIŠE SAMARDžIĆA: Miljenica slavnog glumca izrasla u pravu lepoticu, a evo zbog čega se ljutila na dedu

D

Ostavite komentar