Zbog vanredne situacije, dobitnici nagrađeni voucherima za kupovinu u Mercatoru - BIGportal.ba
PR Oglasi

Zbog vanredne situacije, dobitnici nagrađeni voucherima za kupovinu u Mercatoru

Kada je pokrenuta velika nagradna igra„Mastercard i Mercator te vode na utakmice polufinala i finalaUEFA Champions League 2020“, niko nije mogao ni pretpostaviti šta će se dogoditi samo nekoliko sedmica kasnije i da će situacija u cijelom svijetu uzrokovana virusom Covid19 biti drastično promijenjena.

Preventivne mjere zaštite koje su donešene u svim Evropskim državama i odgađanje velikih takmičenja, kao i neizvjesnost oko nastavka UEFA takmičenja, primorali su nas da promijenimo koncept nagrada i da ih prilagodimo trenutnom stanju. Zbog objektivnih okolnosti, u kojima se putovanja ne preporučuju ili su čak i zabranjena, nismo u mogućnosti dodijeliti nagradna putovanja na polufinalne i finalnu utakmicu UEFA Champions League, ali smo za sve izvučene dobitnike obezbjedili istu vrijednost nagradnog putovanja u voucherima za kupovinu u svim Mercator prodavnicama. Smatramo da je ovakav vid nagrade, u ovim kriznim vremenima trenutno mnogo adekvatniji i potrebniji.

Za područje Federacije BiH, izvučen je jedan dobitnik sa voucherom za kupovinu u vrijednosti 3.265 KM i deset dobitnika sa voucherom u iznosu od 1990 KM. Zbog pojačanih mjera i složene zdravstvene situacije u Republici Srpskoj, izvlačenje dobitnika će biti održano narednog vikenda.

Čestitamo sretim dobitnicima i trudimo se da ovu vanrednu situaciju mnogo lakše prebrodimo, zajedno sa vašim Mercatorom i Mastercardom. 

Vaš Mercator

Danas objavljeno

U Addiko banci Nova godina dolazi ranije, uz poklon do 1.000 KM za svaki realizovan gotovinski kredit

Zeljka

Iz Banjaluke sa Kontikijem u Hurgadu: Dogovoreni letovi od sljedećeg aprila

Vanja A

Kako do istinski trajnog rješenja problema pasa lutalica?

Zeljka

Ostavite komentar