21. Januara 2020.

Zbog traume u frizerskom salonu postala vlasnica Ginisovog rekorda

Big Portal

Nilanši Patel iz malog grada Modasa u državi Gujarat, koja ima 17 godina, ostaje vlasnica Ginisovog svetskog rekorda u dužini kose. U 2018. godini njena kosa bila je duga 154 centimetara, a sada ostaje „na tronu“ sa dužinom od čak 190 centimetara.

https://twitter.com/MailOnline/status/1219280950112157697

Njen ponosni otac rekao je da je zbog takvog rekorda, njegovo jedino dete, postalo prvo lokalna poznata ličnosta, a potom i internacionalna.

Nilanši je rekla da nije posetila frizera već 11 godina pošto je imala negativno iskustvo kod frizera.

„Sa šest godina sam bila u salonu, i nije mi se dopalo kako izgleda šišanje, to mi unosi nervozu. Moji roditelji su prihvatili moj stav i jasno im je da je moja kosa deo mog šarma“, rekla je tinejdžerka najduže kose na svetu.

Inače, Nilanši mora da nosi cipele sa visokom petom ako ne želi da njena kosa dodiruje zemlju, što može biti veoma nezgodno. Takođe, kosu mora dobro da „pritegne“ dok pliva, jer ako to ne uradi ima dosta problema.

Pored toga, Nilanši je rekla da brine za svoju kosu kao i svaki drugi tinejdžer – ali uz pomoć majke Kaminibenat.

„Radim ono što radi svaki tinejdžer. Svoju kosu perem svake nedelje i nahranim je nekim uljem jednom ili dva puta nedeljno. Kosu sušim ili fenom ili dok sedim na suncu“, objasnila je Nilanši.

Dodaje da kosu nosi najčešće upletenu u kike ili punđu.

Izvor. RTS

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare